Принц Гаррі та Меган проведуть медовий місяць на "найнуднішому курорті" - ЗМІ

Принц Гаррі та Меган проведуть медовий місяць  на "найнуднішому курорті" - ЗМІ

Фото: Reuters

Герцог і герцогиня Сассекські змінили маршрут своєї весільної подорожі.

Молоде подружжя принца Гаррі та Меган, які нещодавно вперше вийшли в світ як чоловік та дружина, врешті визначилися з весільною подорожжю.

Якщо раніше у ЗМІ була інформація, що молодята проведуть медовий місяць в Намібії, де зупиняться в апартаментах за 700 доларів, розташованих в безпосередній близькості від дикої природи, то наразі плани змінилися.

Стало відомо, що подружжя готується виїхати до Канади, де буде насолоджуватися самотою в готелі Fairmont Jasper Park Lodge в провінції Альберта на заході країни.

Західні ЗМІ називають його "найнуднішим курортом в світі", але, схоже, саме спокою, а не яскравих вражень, шукають Меган і Гаррі після грандіозних урочистостей, повідомляє Page Six.

Варто зауважити, що для Меган і Гаррі приготований будиночок з шістьома спальнями.

Цікаво, що саме цей курорт вважається королівським раєм, тут 2005 року зупинялися королева Єлизавета II і принц Філіпп, а 1939 тут були король Георг VI і королева Єлизавета I.

Нагадаємо, 19 травня принц Гаррі та Меган Маркл офіційно стали чоловіком та дружиною та отримали титул герцогів Сассекських. Але за повідомленням ЗМІ до Меган буде приставлена радниця Королеви, яка навчатиме новоспечену герцогиню відповідати своєму статусу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація