Принц Вільям хоче повернутися до роботи пілота в санітарній авіації

Принц Вільям хоче повернутися до роботи пілота в санітарній авіації

Фото: Getty Images

Герцог Кембриджський прагне допомогти у боротьбі з коронавірусом.

Принц Вільям хоче повернутися до лав Національної служби охорони здоров’я Великої Британії на посаду пілота в санітарній авіації.

Усе для того, аби допомогти у боротьбі з коронавірусом. Як пише The Sun з посиланням на інсайдерів, герцог Кембриджський, який займався цією роботою з 2015 по 2017 рік, серйозно розглядає можливість повернення на посаду.

Фото: Getty Images

"Вільям серйозно розглядає можливість повернення в якості пілота швидкої допомоги, щоб допомогти в умовах нинішньої пандемії. Він знає, що вся країна робить все можливе, і хоче допомогти. Але це складно, оскільки його було усунуто з цієї роботи, щоб виконувати королівські обов'язки", – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що принц почав міркувати про повернення до служби після того, як його тато, принц Чарльз, захворів на коронавірус.

Фото: Getty Images

"Ця роль зараз стала ще більш важливою з огляду на те, що Чарльз був хворий, Гаррі склав із себе повноваження, а Ендрю фактично відступився від суспільного життя. Але Вільям дуже хоче зробити все, що в його силах, щоб допомогти країні", – зазначив інсайдер.

Нагадаємо, нещодавно принц Вільям та Кейт показали, як продовжують працювати під час карантину.

Повʼязані теми:

Наступна публікація