Принц Вільям покепкував з Кейт та порівняв її з ялинкою на очах у десятків військових

Принц Вільям покепкував з Кейт та порівняв її з ялинкою на очах у десятків військових

Фото: Reuters

Герцог Кембриджський подражнив дружину через її вбрання під час візиту до Кіпру.

Королівське подружжя принца Вільяма та Кейт, які вчора прибули на Кіпр, де відвідали королівську авіабазу "Акротірі", виявляється дуже весело там провели час.

Як повідомляє видання DailyMail, у проміжку між важливими зустрічами герцоги не переставали обмінюватися одне з одним і з британськими військовослужбовцями жартами і веселими історіями про своїх дітей.

Фото: Reuters

Принц Вільям розсмішив усіх, коли дозволив собі публічне порівняння дружини з різдвяною ялинкою, оскільки герцогиня Кембриджська з'явилася на публіці в блейзері болотного кольору канадського бренду Smythe який був майже одного кольору з ялинкою.

Фото: Reuters

"Моя дружина замаскувалася під різдвяну ялинку. Може, мені вийти з кадру?", - пожартував принц Вільям під час фотосесії з військовослужбовцями. 

Десятки військовослужбовців посміялися з дотепності принца, але стримана реакція Кейт Міддлтон показала, що вона не оцінила гумор чоловіка настільки ж високо.

Нагадаємо, днями у ЗМІ з'явилися чутки про погані взаємини у королівській родині. Так, інсайдери розповіли журналістам про сварку між принцами Гаррі і Вільямом через Меган. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація