Принц Вільям та Кейт у розкішній сукні восьмирічної давнини стали гостями премії BAFTA-2020

Принц Вільям та Кейт у розкішній сукні восьмирічної давнини стали гостями премії BAFTA-2020

Фото: Associated Press

Королівське подружжя вже вчетверте з'являється на церемонії.

У Лондоні вчора, 2 лютого, відгриміла 73-тя церемонія вручення нагород Британської академії кіно- та телевізійних мистецтв BAFTA, яку окрім великої кількості зірок, відвідали і принц Вільям з дружиною Кейт.

Королівське подружжя вже четвертий рік поспіль стало спеціальними гостями премії, оскільки герцог Кембриджський був призначений президентом Британської кіноакадемії 2010 року.

Фото: Associated Press

На червоному хіднику заходу, який вважається британським аналогом американського "Оскара", Міддлтон з'явилася в розкішній білій сукні з золотою вишивкою від Alexander McQueen. Витончений образ герцогиня доповнила золотистими клатчем і туфлями та оригінальними прикрасами у вигляді конюшини від Van Cleef & Arpels.

Фото: Associated Press

Як повідомляє видання  Daily Мail, сукня Кейт не нова - в ній вона з'являлася 2012 році під час туру Кембриджів Південно-Східною Азією.

Примітно, що як і минулого року, принц Вільям взяв участь у церемонії. Він піднявся на сцену концертного залу Альберт-холл та виступив з промовою, щоб вручити нагороду Fellowship акторці Кетлін Кеннеді за внесок у розвиток кінематографа. 

Нагадаємо, тріумфатором вечора стала стрічка "1917" режисера Сема Мендеса. Фільм отримав статуетки у таких номінаціях: "Найкращий фільм" і "Найвидатніший британський фільм" та "Найкращий режисер". Також ця стрічка була відзначена у номінаціях за спецефекти, кінематографію, звук та дизайн виробництва. Гоакін Фенікс був визначений "Найкращим актором", а Рене Зеллвегер  - акторкою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація