Принц Вільям та Кейт у сукні з улюбленим принтом завітали до дитячого госпіталю

Принц Вільям та Кейт у сукні з улюбленим принтом завітали до дитячого госпіталю

Фото: Reuters

Герцоги Кембриджські здійснили візит до Evelina London Children's Hospital.

Поки вагітна дружина принца Гаррі Меган дивувала своєю неочікуваною появою на церемонії нагородження The Fashion Awards - 2018, принц Вільям з Кейт здійснили цілком запланований візит в дитячу лікарню Evelina London Children's Hospital.

Фото: Reuters

Буквально за кілька годин до відвідування госпіталю герцогиня Кембриджська стала її покровителькою, тому наразі вперше відвідала лікарню в якості її нового патрона.

Фото: Reuters

В рамках свого візиту герцоги Кембриджські дізналися більше про ту роботу, яку лікарня проводить для підтримки дітей і їхніх батьків, і про спеціальні послуги, що надаються дітям з рідкісними або дуже складними захворюваннями.

Фото: Reuters

"Герцогиня розділяє нашу пристрасть до того, щоб дати дітям і підліткам найкращий початок в житті, і підтримка Її Королівської Високості допоможе зберегти ту турботу, яку наші співробітники надають нашим пацієнтам", - розповіла директор госпіталю Меріан Рідлі.

Фото: Reuters

Для виходу Кейт обрала зелену скромну сукню від LK Bennett, однак цікаво, що вбрання герцогині було з принтом горох. У схожих сукнях - тільки інших кольорів - Кетрін зявлялася на нещодавніх офіційних знімках з нагоди дня народження принца Чарльза і на першому офіційному виході вдвох з Меган Маркл.

Повʼязані теми:

Наступна публікація