Принц Вільям та Кейт вперше з дітьми відвідали різдвяну службу

Принц Вільям та Кейт вперше з дітьми відвідали різдвяну службу

Фото: Associated Press

Шарлотта та Джордж викликали справжній фурор на сімейному святі.

Королівське подружжя принца Вільяма та Кейт, які поділилися з шанувальниками зворушливим сімейним знімком, вперше відвідали різдвяну службу разом зі старшими дітьми в церкві Святої Марії Магдалини в Сандрінгемі.

6-річний принц Джордж та 4-річна принцеса Шарлотта, за словами очевидців, були сильно збентежені небувалим ажіотажем та великим натовпом людей, тому не випускали рук своїх батьків.

Фото: Associated Press

На службу Кейт вибрала витончене вбрання: довге сіре пальто з хутряним коміром і поясом на талії та темно-зелені замшеві човники. Образ доповнили елегантний асиметричний капелюх в тон  і оксамитовий клатч того ж відтінку. 

Фото: Associated Press

Принцеса Шарлотта гармонійно виглядала поруч з матір'ю - вона з'явилася на службі в темно-зеленому пальті прямого крою і темно-синіх колготках.

Фото: Associated Press

Під час вітання з суспільством, принцесі Шарлотті вручили різдвяний подарунок - надувного рожевого фламінго, у відповідь на що принцеса ніжно обійняла жінку. 

Фото: Associated Press

На службу прибули також принц Чарльз з дружиною, дочка королеви принцеса Анна, молодший син Єлизавети принц Ендрю зі своєю сім'єю, а також онуки Її Величності принцеси Євгенія і Беатріс. 

Фото: Associated Press

А от подружжя герцогів Сассекських на різдвяній службі не було. Як і повідомлялося раніше, молодший онук Єлизавети IIз дружиною в Сандрінгем не приїхали. Пара разом з 7-місячним сином Арчі проводить різдвяні канікули в Канаді.

Нагадаємо, цьогоріч офіційна різдвяна листівка герцогів Кембриджських вперше з’явилася не в офіційних соцмережах Кенсінгтонського палацу. Її передчасно злив у Мережу військовий Королівських повітряних сил Великої Британії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація