Принц Вільям зізнався, як би відреагував на гомосексуалізм своїх дітей - ЗМІ

Принц Вільям зізнався, як би відреагував на гомосексуалізм своїх дітей - ЗМІ

Принц Вільям зізнався, як би відреагував на гомосексуалізм своїх дітей - ЗМІ

Фото: Associated Press

Герцог став на захист нетрадиційних стосунків.

Герцог Кембриджський принц Вільям, якого нещодавно Кенсінгтонський палац привітав дитячими знімками, відповів, як би відреагував на нетрадиційну сексуальну орієнтацію своїх дітей.

Під час заходу, організованому ЛГБТ-спільнотою, Вільям відповів на запитання, якби його сини або донька зізналися б йому в тому, що вони гомосексуалісти, пише видання Express.

Як розповів герцог Кембриджський, він вже неодноразово спілкувався на цю тему зі своєю дружиною Кейт.

"Я б підтримав своїх дітей, я підтримую всі їх рішення. На цю тему починаєш замислюватися тільки після того, як у тебе самого з'являються діти. І у мене сформувалася позиція щодо цього: для мене це абсолютно нормально. Єдине, що мене турбує - це те, як на вибір моїх дітей відреагує суспільство. Ми з Кетрін багато обговорювали, як підготувати до цього дітей. Дуже важливо говорити про це з малюками, вселяти їм впевненість, що ви в будь-якому випадку їх підтримаєте", - прокоментував принц Вільям.

Варто відзначити, що 2016 року принц Вільям постав на обкладинці журналу для гомосексуалістів. А в інтерв'ю для журналу він говорив, що ніхто не може зазнавати цькування через сексуальну орієнтацію.

Нагадаємо, нещодавно Кейт Міддлтон без чоловіка принца Вільяма відвідала майстер-клас з фотографії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація