Принци Гаррі та Вільям відвідали прем’єру фільму "Зоряні війни", в якому зіграли епізодичні ролі

Вони запросили на прем’єру ветеранів, волонтерів та постраждалих від пожежі у Гренфелл-тауер.

Герцог Кембриджський Вільям та принц Гаррі відвідали європейську прем’єру фільму "Зоряні війни: Останні джедаї", яка відбулася у Королівському Альберт-Холі 12 грудня.

Прем'єра відбулася за сприяння Королівського фонду герцога та герцогині Кембриджських та принца Гаррі, повідомляється на сторінці британської монаршої родини у Facebook.

Фонд запросив на прем’єру більше 400 молодих людей, військових ветеранів та волонтерів. Також були запрошені деякі родини, які постраждали під час пожежі у хмарочосі Гренфелл-тауер, пожежники та представники благодійних організацій, які допомагають їм відновити своє життя.

"Прем'єра - це можливість відзначити людей, які наполегливо працювали, щоб змінити своє життя та життя інших людей", - заявили у королівській родині.

Також принци Вільям і Гаррі зустрілися із акторами та режисером восьмої частини «Зоряних воєн». Цікаво, що і самі принци зіграли у цьому фільмі епізодичні ролі: в одній зі сцен вони з’явилися у костюмах штурмовиків. 

Нагадаємо, в Україні восьма частина кіносаги вийде в прокат 14 грудня. Перший фільм епічної саги "Зоряні війни: Епізод IV. Нова надія" відбулася 40 років тому.

Дізнайтеся більше про культові "Зоряні війни" у спецпроекті ТСН.ua за посиланням.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Сассекси йдуть з палацу
Наступна публікація