Пристрасна Настя Каменських у новому кліпі влаштувала сексуальні танці у напівтемряві

Пристрасна Настя Каменських у новому кліпі влаштувала сексуальні танці у напівтемряві

Співачка представила відео на пісню "Красное вино".

Популярна співачка Настя Каменських / NK потішила шанувальників новою відеороботою.

Зірка представила кліп на титульний трек нового альбому "Красное вино", яким занурила глядача в особливу атмосферу пристрасті, жіночності та кохання.

За словами зірки, цей кліп про неї, оскільки саме в цій пісні вона відкриває своє серце і дарує всю багатогранність почуттів, які відчуває.

Нова робота відображає жіночний характер співачки - пристрасний, сексуальний і розкутий.

"Вона - втілення бажання. Вона - сяючий любовний міраж. Коли розтане ніч, міраж зникне. Але п'янкий образ чарівної красуні забути вже буде неможливо. Вона розбурхує, манить і кружляє голову, немов терпке червоне вино", - саме так описує свою нову відеороботу зірка.

У кліпі Настя влаштувала пристрасні танці у розкішній червоній сукні з двома високими розрізами, демонструючи під час еротичних рухів свої довгі ноги.

Варто зазначити, що "Красное вино" - це  назва кліпу і  нового альбому, до якого увійшли 15 композицій, кожна з яких має свій унікальний характер і історію, особливі переживання і емоціі.

За словами співачки, це альбом про справжню жінку і про кохання, від якого паморочиться голова. Він, як дорогий терпкий напій, увібрав в себе всі відтінки жіночих почуттів.

Шанувальники Насті вже встигли оцінити її нову відеороботу та альбом.

  • Нова пісня..ой відчуваю це хіт summer 2021!
  • Найкращий альбом, який колись слухали мої вуха!
  • NK - це, щось неймовірне! Любов!
  • Кращий альбом! Кайф, немає жодної пісні на "потім зрозумію". Вперше в житті зайшло все.

Нагадаємо, що анонсувала свій альбом Настя Каменских дуже оригінально. Зірка опублікувала фото у купальнику, на якому похизувалася своєю фігурою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація