Пристрасть від Матвєєвої та Барбір під дощем: яким буде перший ефір "Танців з зірками"

Пристрасть від Матвєєвої та Барбір під дощем: яким буде перший ефір "Танців з зірками"

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Уже цієї неділі на каналі "1+1" стартує третій оновлений сезон проєкту.

Уже цієї неділі о 21:00, на телеканалі "1+1" у прямому ефірі відбудеться прем'єра третього оновленого сезону шоу "Танці з зірками".

Традиційно, перший випуск разом з Юрієм Горбуновим проведе співачка Тіна Кароль, а на зірковому балконі зустрічатиме учасників після виступів переможець минулого сезону - Ігор Ласточкін. Напередодні першого виходу на паркет зірки години проводять у репетиційних залах і готують масштабні постановки.

Так, "українська Попелюшка", співачка та ведуча "ЖВЛ" TAYANNA разом з Ігорем Кузьменком виконає пристрасну румбу. Артистка пройшла довгий і непростий шлях до музичного олімпу, і ця історія знайде відображення в їхньому номері - пара танцюватиме на битому склі.

TAYANNA та Ігор Кузьменко / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Цікаво, що, крім складної хореографічної постановки, співачка одночасно виконуватиме свій хіт "Шкода". А ведуча "Сніданку з 1+1", українська Моніка Беллуччі, як називають її телеглядачі, Людмила Барбір готується станцювати разом з Дімою Жуком чуттєвий контемпорарі під зливою. Під хіт The Weeknd Call out my name на глядачів чекатиме на паркеті зворушлива історія двох людей, які зустрілися вночі на зупинці.

Людмила Барбір та Дмитро Жук / Фото: пресслужба каналу "1+1"

 Кумир двохтисячних - репер Серьога разом із сексуальною Аделіною Делі планує здивувати фрістайлом під свій безсмертний хіт "Чорний бумер". До слова, сам "чорний бумер" теж з'явиться на паркеті - до постановки залучений справжній автомобіль.

Зірка фільму "Свінгери" Михайло Кукуюк присвятить свою участь в шоу відомій співачці, колезі за фільмом – Олі Поляковій. Разом зі своєю партнеркою Лізою Дружиніною він виконає квікстеп під динамічний хіт Beyonce Crazy in love.

А пара Анни Різатдінової і Олександра Прохорова запалять справжню пожежу під хіт THE HARDKISS "Коханці". Цього сезону на телеглядачів чекає довгоочікуване повернення Дмитра Дікусара, який десять років тому брав участь в шоу в парі з Іриною Білик. Саме тоді на паркеті зав'язалися їхні романтичні стосунки, а сьогодні Діма вийде на паркет з принцесою гумору - Вікторією Булітко. У пари істотна різниця у зрості - понад 30 см, але це не заважає їм робити складні підтримки.

Артист і тренер "Голосу. Діти-5" Дзідзьо постане зовсім у новому для себе амплуа і виконає зі своєю партнеркою Яною Цибульською пристрасну сальсу під хіт "Цьом". А чи зможе артист, який ніколи не танцював раніше, впоратися з новою роллю, телеглядачі дізнаються вже цієї неділі.

Ведучим шоу буде Юрій Горбунов і, вже за традицією, у першому прямому ефірі він вестиме програму разом з Тіною Кароль. Саме ця легендарна пара вела проект 13 років тому. Також на телеглядачів чекає сюрприз від співачки – вона вперше на телебаченні презентує свою нову композицію "Вабити" і постане в зовсім несподіваному для себе образі.

Олексій Яровенко та Олена Шоптенко / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Нагадаємо, що на паркет також вийдуть ведучий каналу "1+1" і шоумен Володимир Остапчук, акторка "Дизель шоу" Вікторія Булітко, актор Михайло Кукуюк, добре відомий глядачам за комедією "Свінгери", народна улюблениця Надія Матвєєва і актори, зірки серіалів "Хороший хлопець", "У неділю рано зілля копала" і "Кріпосна" - Олексій Яровенко та Ксенія Мішина, зірка "Сніданок з 1+1" Людмила Барбір, епатажна співачка MARUV і темпераментний, і гарячий ведучий "Одруження наосліп" Даніель Салем, відомий репер Серьога та призерка олімпійських ігор з художньої гімнастики, молода мама Ганна Різатдінова, акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець, артист, тренер "Голосу. Діти-5" Дзідзьо, а також співачка, ведуча "ЖВЛ" на "1+1" TAYANNA. Оцінювати танцювальні постановки будуть всесвітньо відомий хореограф Франциско Гомес, король бального танцю Влад Яма, і муза шоу, українська прима-балерина Катерина Кухар.

Наступна публікація