Проблеми Сергія з алкоголем і таємне вінчання ще одруженими: Бабкіни розповіли про початок їхніх стосунків

Проблеми Сергія з алкоголем і таємне вінчання ще одруженими: Бабкіни розповіли про початок їхніх стосунків

Фото: Світське життя

Подружжя відверто поділилося спогадами про особисте на входинах в новий будинок.

Сергій та Сніжана Бабкіни цьогоріч святкують десятиріччя шлюбу. Подружжя переїхало у новий будинок та розповіло Катерині Осадчій про своє знайомство, йдеться у "Світському житті".

Для кожного з них це – вже другий шлюб, а познайомилася пара у театрі, куди Сніжана прийшла новою акторкою.

"Далі було десь два тижні, коли ми просто спілкувалися, дружили, мене вводили в спектакль. Далі стало відбуватись щось дивне. Мені в першу ніч сниться сон, що підходить якийсь чоловік в капюшоні, в чорній накидці, простягає руку. Я даю йому руку, і він мене уводить, такий дивний і цікавий сон. На другу ніч, приходить цей же чоловік, протягує руку. В цілому, 11 ночей підряд  щось відбувається. Я друзям в театрі розповідаю, вони сміються кажуть, що то за чоловік. Усі про це знали. і потім, на 11-ту ніч знімає капюшон і це – Сергій. І в мене шок, тому що я тоді була заміжня, Сергій був одружений. І я тоді приходжу в театр і кажу: Сергію, це – ти", - пригадує вона.

Раніше Сергій розповідав, що якби не Сніжана, невідомо, як би склалося його життя. Артист навіть припустив, що, можливо, і не жив би вже.

Сніжана та Сергій Бабкіни розповіли про таємне вінчання та показали свій новий будинок

Сніжана та Сергій Бабкіни розповіли про таємне вінчання та показали свій новий будинок

Тоді ще майбутній дружині співака розповідали, що він багато п’є, що в нього кожен вечір різні жінки та радили, що Сніжані це не потрібно.

"Ну я щось відчувала, казала, що я повинна з цим щось зробити. Потім почали приходити люди і казати: "Сніжано, допоможи, його вчора знайшли на рельсах трамвайних. Їде трамвай, а він спить,  позавчора його побили під Будинком актора. Ми з ним так вечорами не перетиналися, я не бачила Сергія у всій красі. В один вечір, коли я це все побачила, Сергій уперше до мене нарядний поліз. Я кажу: Ні, ти що. А він каже: Ти, що, не хочеш мене? А я говорю, що ні, не хочу", - пригадала Сніжана той період свого життя.

На ранок, за словами жінки, артисту було соромно і він вибачався. Вона ж тоді сказала йому, що їхні стосунки можливі, але за умови, якщо чоловік кине пити.

Нині музикант, за його словами, вживає алкоголь рідко: раз на два місяці може випити вина або пива.

Дружина зірки зізнається, що після перегляду відео із піснею "Солдат" думала, що це "якісь накурені хлопці знімали".

"А потім Сергій говорив, що вони ні на одному концерті не були накурені.  Я казала: У вас такі відео, що наче просто дунули і вийшли співати", - жартує обраниця артиста.

Сергій та Сніжана повінчалися ще будучи у своїх шлюбах. Для цього вони дуже довго шукали священика, котрий би погодився на таке.

"Перший поцілунок у нас був, пройшло п’ять місяців, і ми повінчались. Перший поцілунок третього грудня, і вже в  травні ми повінчалися. Таємно від усіх. За документами будучи ще я заміжньою, а Сергій – одружений.  Нас ніхто не хотів вінчати, ми  знайшли священика, який погодився таємно це зробити", - шокувала зізнанням акторка.

Бабкіни повінчалися таємно через п'ять місяців після першого поцілунку / Фото: Світське життя

На той момент Сергій вже рік не жив зі своєю дружиною, а от Сніжані було важче все улагодити.

У Бабкіна від першого шлюбу є син Ілля, котрий разом із мамою живе в Канаді. Хлопець не називає артиста татом, хоча знає про його існування. Сергій вважає, що тато – це той, хто поруч та піклується про сина. Тож із таким станом речей зірка погоджується.

"Мені кажуть, що він знає, що він питає про мне, як там, що", - стверджує артист.

Бабкін знайомий із чоловіком своєї екс-дружини та радіє, що він – поруч із ними.

"Я дуже радий, що він там, що мій син з ним, мій син називає його тато. Тато - це той, хто з тобою зараз поруч, хто займається тобою, хто піклується про тебе", - впевнений співак, додаючи: його діти між собою знайомі, але із Сергієм вони не бачаться.

Подружжя під час шоу "Танці з зірками" почало сваритися, хоча у житті конфліктують рідко.

Зберігати спокій та рівновагу їм допомагають медитація і йога. Декілька асанів Бабкіни продемонстрували у програмі "Світське життя".

Подружжя захоплюється йогою / Фото: Світське життя

Нагадаємо, у студії "Сніданку з 1+1" подружжя Бабкіних розповіло, як на їхні стосунки вплинула участь у шоу "Танці з зірками".

Повʼязані теми:

Наступна публікація