Продюсер "Володаря перснів" Вайнштейн втратив роботу через секс-скандал

Продюсер "Володаря перснів" Вайнштейн втратив роботу через секс-скандал

Фото: Reuters

Одразу декілька жінок висунули претензії до чоловіка.

Популярного американського продюсера, відомого за роботою над "Володарем перснів", Гарві Вайнштейна звільнили через звинувачення у сексуальних домаганнях.

На адресу кінодіяча надійшли звинувачення одразу від декількох жінок. Після цього він втратив роботу у компанії The Weinstein, повідомляє  The New York Times.

Так, рада директорів установи у своїй офіційній заяві наголосила про прийняте рішення звільнити продюсера "у світлі нової інформації про неправомірну поведінку Гарві Вайнштейна, котра з'явилася в останні декілька днів".

Більше того, у компанії вирішили провести своє розлідування гучної справи.

Нагадаємо, скандал навколо імені Вайнштейна розгорівся після публікації розслідування у The New York Times. Там співробітники продюсера розповідають, що знають про його домагання до жінок.

Газета також стверджує, що Вайнштейн уклав мирові угоди щонайменше із вісьмома жінками.

Гарві Вайнштейн / Фото: Reuters

За даними ЗМІ, однією із цих жінок була зірка серіалу "Зачаровані" Роуз Макгавен. Про сексуальні домагання з боку Вайнштейна заявила також актриса Ешлі Джадд. Згідно із її словами, понад 20 років тому Гарві запросив її до готелю на бізнес-сніданок, натомість покликав у свій номер. Він запитав, чи може вона зробити йому масаж і дивитися на нього, поки він перебуває у душі.

Нині Вайнштейн, котрому 65 років, перебуває у безстроковій відпустці.

Нагадаємо, нещодавно Романа Поланскі вчетверте звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої.

Повʼязані теми:

Наступна публікація