Прохоров запевнив, що Цибульська з ним чоловіка не зраджувала

Прохоров запевнив, що Цибульська з ним чоловіка не зраджувала

Фото: instagram.com/cybulskaya

Артист зауважив, що роман між ними стався, коли у стосунках Олі була перерва.

Український хореограф, учасник шоу "Танці з зірками-2019" Олександр Прохоров прокоментував гучну заяву співачки Олі Цибульської про те, що вона зрадила майбутнього чоловіка з артистом.

Насправді, каже Прохоров, все було не зовсім так. За словами танцівника, роман між ним та Олею стався, коли у стосунках артистки з майбутнім чоловіком була перерва. Про це Олександр написав у Instagram.

Щоб запобігти зараз хейту в її бік скажу, що ти Цибульська гарна, ефектна і перед тобою неможливо встояти. І на момент того, як ми зустрічалися - вона була не в стосунках зі своїм майбутнім чоловіком. P.S Дякую, Олю, за "самця"

написав Прохоров

Танцівник додав, що зараз їх із Цибульською пов'язують дружні стосунки, ба навіть вони продовжують працювати разом.

Зараз нас пов'язують дружні стосунки, ми підтримуємо одне одного. Зовсім скоро ви побачите нашу нову творчу роботу

заінтригував Прохоров
Фото: instagram.com/cybulskaya

До речі, новину про те, що вона зрадила чоловіку з Прохоровим Оля Цибульська також спростувала. У фотоблогу артистка наголосила, що все сталося у період паузи у стосунках з майбутнім чоловіком.

Я вдячна Саші за те, що ми залишилися друзями і він підтримав моє бажання розповісти, хоча розумів, що йому попаде від ЗМІ. Це справді чоловіча позиція. Ніхто нікого не зраджував. Ніхто нікого не викрадав із сім'ї. Все сталося під час паузи в стосунках з майбутнім чоловіком. В кожного свої причини, але це життя. В ньому є не тільки ідеальні лавсторі. І це прекрасно

наголосила артистка

Нагадаємо, що днями Оля Цибульська розповіла, що у неї у період стосунків з майбутнім чоловіком стався роман з танцівником Олександром Прохоровим. Тоді Оля та її майбутній чоловік жили у різних містах і почуття артистки дещо охолонули.

Повʼязані теми:

Наступна публікація