Радіофізичка, що загладка для хореографа: цікаві факти про MARUV

Радіофізичка, що загладка для хореографа: цікаві факти про MARUV

Радіофізичка, що загладка для хореографа: цікаві факти про MARUV

Фото: instagram.com/maruvofficial

Співачка виборола право представляти Україну на "Євробаченні-2019".

Минулими вихідними відбувся фінал національного відбору на "Євробачення-2019".

За результатами оцінок суддів та голосування глядачів перемогу здобула співачка MARUV, йдеться у "Сніданку з 1+1". Сьогодні її кліпи на YouTube збирають мільйони. А вона стала співачкою, яка не боїться бути епатажною та відвертою.

Пропонуємо вам згадати, з чого починалася музична кар'єра, та яка пісня зробила MARUV  по-справжньому відомою.

Цьогорічна тріумфаторка нацвідбору на "Євробачення" могла й не потрапити. Але неочікувано від участі відмовилася ТAYANNА. І  її місце у конкурсі зайняла MARUV. Інтелігентна провокація, як сама співачка охарактеризувала свій виступ, вразила глядачів. Вже після першого півфіналу її назвали фавориткою, а  авторська пісня –  Siren Song – одразу стала хітом.

Анна Корсун з дитинства займалася музикою і танцями. Тож коли дівчина вирішила вступити на хореографа, ніхто не здивувався. Але не склалося - на іспитах дівчині сказали, що вона… загладка.

Тож Аня, за порадою мами, вступила на радіофізика. Але своє захоплення музикою та танцями забути вже не могла. Увесь вільний від навчання час присвячувала творчості. Створила гурт – The Pringlez, з яким переспівувала відомі іноземні хіти.

Ексклюзив ТСН.ua: MARUV показала день підготовки до нацвідбору "Євробачення"

Ексклюзив ТСН.ua: MARUV показала день підготовки до нацвідбору "Євробачення"

А 2014-го Анна Корсун вперше з’явилася на телеекранах - у 22 роки артистка прийшла на сліпі прослуховування "Голосу країни". Хоч у проекті дівчина так і не перемогла, але конкурс додав їй досвіду та впевненості в собі.

Вже через два роки вона разом з гуртом робить спробу підкорити нацвідбір на "Євробачення". До  фіналу так і не потрапили. Але творчість Ані оцінив продюсер –  Костянтин Меладзе. Після цього дівчина вирішує почати життя з чистого аркуша.

Анна Корсун переїжджає до Києва, змінює склад гурту і його назву. Відтепер свій колектив вона називає MARUV. Каже, що такий творчий псевдонім їй наснився. І починає створювати нову музику.

Але життя в столиці виявилося зовсім не солодким. Грошей бракувало на все – Аня багато ходила пішки, щоб не витрачати на метро, купувала найдешевшу їжу… При цьому шукала для себе продюсера. Але все було марно. Розчарувавшись, дівчина навіть думала покинути музику. Та все змінила одна зустріч.

Якось на вечірці вона зустріла музиканта Михайла Бусіна, який вже працював з Потапом та Настею Каменських. Той не просто розгледів у дівчині потенціал, але й запропонував співпрацю – так з’явився  дует Maruv & BOOSIN. А з ним і хіт – Drunk Groove, який і прославив  дівчину. Популярності додав відвертий кліп, який вже зібрав 88 мільйонів переглядів.

Сама Аня каже – цей кліп характеризує її справжню:

"Я амбітна, у мене жорсткий характер. Я імпульсивна й енергійна. Мені потрібно, щоб навколо мене відбувалося багато подій. І ці образи в кліпах відповідають моєму характеру", – пояснювала дівчина.

Після такого успіху, Анна Корсун заявила – відтепер MARUV – це її творчий псевдонім, під яким вона виступатиме сольно.

Сьогодні MARUV – яскрава та успішна співачка, яка готується представити Україну на "Євробаченні". Однак така перспектива викликала справжній шквал обурення. Як з'ясувалося, MARUV продовжує гастролювати у Росії. Та вже сьогодні співачка заявила, що готова відмовитися від концертів у РФ, а разом з тим оприлюднила деякі цікаві пункти з договору з НСТУ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація