Ранні заробітки, змінене ім'я та участь у конкурсах: цікаві факти про іменинницю Злату Огнєвіч

Ранні заробітки, змінене ім'я та участь у конкурсах: цікаві факти про іменинницю Злату Огнєвіч

Фото: прес-служба Злати Огнєвіч

Дванадцятого січня артистка святкує день народження. 

Голосиста українська співачка Злата Огнєвіч, яка дала масштабний сольний концерт, дванадцятого січня святкує 31-річчя.

Свій день народження зірка звикла зустрічати там, де є "повітря та місце, щоб зібратися з одними думками, а інші просто відпустити".

Цьогоріч артистка не змінила своїх традицій: наразі вона відпочиває на острові Пхукет, що в Таїланді, звідки виконавиця поділилася відеофрагментом своїх занять йогою та зворушливим дитячим привітанням.

У 31-й день народження Злати ТСН.ua зібрав маловідомі та цікаві факти із її життя.

      1. Наразі "Злата Огнєвіч" – справжнє ім'я та прізвище зірки за паспортом. Отримане при народженні "Інна Бордюг" вона змінила. У Злати є сестра Юлія Бордюг, а також вона показувала своїх батьків у день 30-річчя – Леоніда Бордюга та Галину Березіну. Зараз усі родичі називають виконавицю саме Златою. У родині артистки були запроваджені дні української мови раз на тиждень. Батько – українець, який працював військовим лікарем, говорив, що мову забувати не можна. Ця традиція зберіглася і після переїзду в Крим.
      2. Народилася майбутня зірка у Мурманську, родина жила у Санкт-Петербурзі та Мінську. Інна почала займатися музикою в Криму, в Судаку, куди переїхала з родиною у п'ять років.
      3. Артистка була пов'язана із рекламою кримських курортів та стала голосом компанії-виробника шоколаду із піснею "Пристрасть".
      4. Окрім найвідомішого пісенного конкурсу "Євробачення", у котрому виконавиця брала участь у 2013-му році та посіла третє місце, двома роками раніше вона на конкурсі Crimea Music Fest співачка перемогла і отримала приз преси.
      5. До речі, яскраве представлення України у 2013-му році у Мальмі (Швеція) стало для Злати третьою спробою: вперше зірка намагалася підкорити нацвідбір конкурсу у 2010-му році, а вдруге – в 2011-му році.
      6. Огнєвіч могла бути психологом: Злата навчалася у Національному авіаційному університеті. Втім, пробула там дівчина недовго, оскільки творчість "перемогла" і вона перейшла до Київського інституту музики імені Глієра на спеціалізацію "джазовий вокал".
      7. Перші гроші артистка заробила у 10 років, зважуючи відпочивальників на пляжі. Згодом майбутня зірка отримувала гроші, працюючи у кіоску у свої 12. В інтерв'ю вона зізнавалася, що було непросто та спекотно, втім тоді ще Інна мужньо терпіла, оскільки хотіла мати свої кошти. А вже з 14 років підпрацьовувала співами у ресторані.
      8. За короткий термін свого депутатства (у 2014-му році Злата пройшла до Верховної Ради від Радикальної партії Олега Ляшка, а у листопаді 2015-го склала мандат) зірка встигла стати співавтором семи законопроектів.

Наразі зірка активно займається творчістю та захоплюється балетом і йогою. Саме вони, за словами Злати, дуже допомагають підтримувати себе у формі.

У свій день народження артистка подякувала своїм батькам і пообіцяла завжди бути поруч. Прихильники виконавиці вітають її зі святом та буквально "засипають" сторінки у соцмережах коментарями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація