Регіна Тодоренко показала чоловіка після екстреної операції: "Ледь не втратила тебе"

Регіна Тодоренко показала чоловіка після екстреної операції: "Ледь не втратила тебе"

Фото: instagram.com/reginatodorenko

Влад Топалов потрапив до лікарні.

Днями відомого російського співака Влада Топалова екстрено госпіталізували.

Поки причина невідома, втім, кохана виконавця, артистка Регіна Тодоренко, поділилася деякими деталями. Так, за словами зірки, її обранець опинився в клініці через операцію. Судячи з усього, вона минула з ускладненнями. Співачка приголомшила у своєму фотоблогу, що Влад ледь не помер.

"Коли ти зник з радарів не на 2 години, як планували, а на 9, мені стало страшно! Мені здається, що моє серце зупинилося на час. А потім зателефонував лікар, сказавши, що ти прийшов до тями, і по моїх щоках потекли сльози! А вранці я почула твій - мій найулюбленіший голос. Я вже і забула, як в перші місяці нашого знайомства насолоджувалася твоїм зігріваючим ласкавим тембром; з якою одержимістю чекала зустрічі, розлучившись всього на декілька годин; забула, як моє серце танцювало чечітку, коли підводилися куточки твоїх губ. А такі ситуації, як операція, влаштовують справжній струс, пробуджують вулкани почуттів, які заснули, змушують звернути увагу на деталі, і радіти кожній усмішці і погляду коханої людини", – написала знаменитість.

Фото: instagram.com/reginatodorenko

Артистка додала, що стан Топалова стабілізується, він досі у відділенні хірургії. Пара чекає на висновок лікаря та "намагається позитивно дивитися на те, що сталося".

У коментарях прихильники побажали швидкого одужання. Також чимало юзерів висловили своє обурення та звинуватили зіркове подружжя в хайпі. Мовляв, що Регіна спеціально не називає причину госпіталізації, щоб більше привернути уваги.

  • Здоров'я вам звичайно, але блін, невже складно написати що сталося, викладаєте стільки особистого, а відповісти на елементарне запитання ваших підписників не можете! Дивно...
  • Вони не пишуть спеціально, щоб інтрига була
  • Не відповідають, що сталося – піднімають кількість коментів

Нагадаємо, раніше Регіна Тодоренко показала нову зачіску та відповіла, чи розлучається з Владом Топаловим. Артистка наважилася на кардинальні зміни.

Повʼязані теми:

Наступна публікація