Регіна Тодоренко показала себе вагітною у купальнику

Регіна Тодоренко показала себе вагітною у купальнику

Регіна Тодоренко показала себе вагітною у купальнику

Фото: instagram.com/reginatodorenko

Артистка продовжує ділитися з фанами історією про те, як минала її вагітність.

Співачка Регіна Тодоренко, яка 5 грудня 2018-го стала мамою, до останнього приховувала свій цікавий стан. А от народивши, вирішила поетапно розповісти шанувальникам, як минала її вагітність.

Цього разу на сторінці в Instagram виконавиця поділилася, чим займалася на шостому місяці. У цей період знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим вирушили до Греції. Там Регіна відкрила для себе таласотерапію.

"Найкращою процедурою для мене виявився басейн, більше схожий на велетенське джакузі, в якому я змогла зняти напругження, хоч трохи розбити жир, який утворився на стегнах. І, врешті, поплавати! Але, все це суворо під наглядом лікаря", - поділилася Тодоренко.

Регіна до 6-му місяці вагітності / Фото: instagram.com/reginatodorenko

Співачка розповіла, що помітила, що вода під час вагітності почала приносити їй задоволення.

"Ендорфіни атакували. Вода приносила радість і я досі не розумію причину. Але з 6-го місяця я плавала в басейні майже щодня. Це чудово тонізує, з'являються сили, хоча раніше я не любила басейни, вважала за краще їм ледаче лежання на воді", - пояснила Регіна.

Окрім того, Тодоренко дозволяла собі ходити у хамам, але в розумних дозах і обтиралася снігом. "Ось убийте мене, але я була впевнена, що все це допоможе мені зміцнити імунітет. І я не помилилася: за весь період вагітності жодного разу не застудилася", - запевнила артистка.

Нагадаємо, днями стильна Регіна Тодоренко з мамою прогулялася із синочком в аскетичному візочку. Телеведуча розповіла, як жорстко жартує із матусі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація