Регіна Тодоренко розповіла, що соромилась свого тіла: "Виходи в купальнику були нестерпні"

Регіна Тодоренко розповіла, що соромилась свого тіла: "Виходи в купальнику були нестерпні"

Фото: instagram.com/reginatodorenko

Ведуча страждала від комплексів.

Популярна ведуча та співачка Регіна Тодоренко зізналась, що тривалий час була не задоволена своєю зовнішністю.

Так, зірка на своїй сторінці в Instagram опублікувала есе на тему бодіпозитиву та комплексів. Артистка розповіла, що соромилась свого тіла, особливо коли доводилось з'являтися перед камерою у купальнику.

Тодоренко зізналась, що переживала через невідповідність загальноприйнятим стандартам краси і супроводила свій допис знімками в купальнику.

Фото: instagram.com/reginatodorenko

"Я колись соромилася свого тіла через скромні груди, пігментацію на тілі, неправильний прикус. Особливо в програмах "Орел і решка" виходи в купальнику були для мене нестерпні. Я мала поганий вигляд, зовсім не за стандартами  загальноприйнятої краси - мені так здавалося", - розповіла знаменитість.

Однак наразі зірці вдалося позбутися комплексів і прийняти себе такою, як вона є. А допомогло їй в цьому правильне харчування та духовний розвиток.

Зараз все змінилося. Навіть якоюсь мірою вдячна появі бодіпозітіву, оскільки саме цей рух підштовхнув мене на любов до себе. Але любов до себе - для мене більше, ніж просто прийняття себе такою, яка є. Швидше навпаки - це можливість займатися своїм тілом, це догляд за собою, щоденна активація клітин всього організму, вживання корисної та смачної їжі, духовний розвиток! Коли в голові порядок, тіло здорове і зовсім не має потреби в оцінці і порівнянні з загальноприйнятими стандартами

зявила ведуча

Шанувальники зірки подякували їй за чесність, залишивши у коментарях масу компліментів.

  • Дивно! Важко подумати, що у такої впевненої дівчини були комплекси
  • Регіночко, ваші одкровення мотивують мене! Дякую!
  • Регіно, це відмінний приклад для наслідування! Як би не було складно, вставай і йди! Дякую вам Регіно!

Нагадаємо, нещодавно Регіна Тодоренко повідомила про невиліковну хворобу - вітіліго. Саме через це захворювання на тілі зірці з'являються пігментні плями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація