Рене Зеллвегер приголомшила змінами у зовнішності заради нової ролі

Рене Зеллвегер приголомшила змінами у зовнішності заради нової ролі

Рене Зеллвегер / Фото: Getty Images

Акторку практично неможливо впізнати.

Американська акторка Рене Зеллвегер, яка вразила непізнаваним обличчям із глибокими зморшками, радикально змінилася заради ролі, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Зірка перевтілилася у легендарну американську співачку Джуді Гарленд. Фільм "Джуді" про останній рік життя великої артистки і співачки, яка стала жертвою системи Голлівуду. 45 зі своїх 47 років життя Джуді працювала майже щодня на знімальних майданчиках та клубах і частіше за все під дією наркотиків.

Джуді Гарленд / Фото: Getty Images

Заради нової ролі Рене змінила колір волосся – із ніжної білявки акторка перетворилася на пристрасну брюнетку. Як зауважили прихильники артистки, темний колір додав зірці років.

Для Рене це не перша роль, заради якої вона радикально змінювала зовнішність.

Рене Зеллвегер радикально змінилася заради ролі

Рене Зеллвегер радикально змінилася заради ролі

Віддана роботі акторка двічі гладшала на 20 кг для знімань у стрічці "Щоденник Бріджит Джонс",  схудла для роботи над картиною "Чікаго".

Далі акторка відважилася на пластичну операцію. Хотіла довше грати молодих дівчат, але результат був просто приголомшливим. Її обличчя змінилося до непізнаваності. Після невдалих операцій їй довелося зробити ще кілька, аби повернути собі привабливість.

Повʼязані теми:

Наступна публікація