Репер Серьога у новому кліпі задіяв машин на 4 мільйона доларів

Репер Серьога у новому кліпі задіяв машин на 4 мільйона доларів

Фото: УМИГ Мьюзик

35 дорогих німецьких автомобілі збирали по знайомих.

Відомий білоруський репер Seryoga до свого 40-річчя вирішив собі зробити подарунок і зняв кліп для проекту "Поліграф ШарікOFF" на нову роботу "Гелік Вані".

Без казусів на зйомках не обійшлося. За сюжетом за Seryog'ой протягом усього відео їде конвой з німецьких позашляховиків, але процесія виявилася такою довгою, що міліції довелося перекрити рух на жвавому проспекті в годину пік.

У кліпі "Поліграф ШарікOFF" задіяно одразу 35 німецьких позашляховиків різних моделей вартістю від 100 до 200 тисяч доларів.

"Ми збирали машини по всім знайомим, які приїхали до нас на зйомку о четвертій ранку. Я постійно нервував, що авто не так збудовані, - виявилося, що сторонні люди, проїжджаючи повз на таких же машинах, просто підбудовувалися під наше хід. У якийсь момент один з Геліків порівнявся зі мною, відкрилося скло, і водій показав мені на телефоні бій ірландця Конора Макгрегора, а режисер це зняв. Так в кліпі з'явився імпровізований кадр, де я показую кулак хлопцям на сусідньому Геліку, а вони мені - бій на телефоні ", - згадує Seryoga.

За словами репера, в кліпі знялися його численні друзі, зокрема телеведуча одного українського телеканалу. Режисером відео став відомий сценарист і музикант Сергій Grey, автором ідеї виступив сам Seryoga. Однак, як запевняє Пархоменко, ніякого сюжету в кліпі немає.

"Років двадцять тому, коли артисти знімали кліпи, це ставало подією, їх прирівнювали до Бога ... Зараз такого немає. Я зняв кліп ні про що, він нічому не вчить, там немає ніякої ідеї і сюжету, є тільки бюджет і реквізит ", - зазначив музикант.

Повʼязані теми:

Наступна публікація