Репер Seryoga розставив крапки над "і" у питанні "замінування" ним літака

Репер Seryoga розставив крапки над "і" у питанні "замінування" ним літака

Фото: Світське життя

Восени минулого року артисту загрожував арешт.

Білоруський репер Seryoga самотужки влаштував провокацію із нібито замінованим ним літаком, йдеться у "Світському житті".

У жовтні 2016-го артист не на жарт перелякав прихильників появою свого імені у новинах. Повідомлялося, що до чергової частини поліції московського аеропорту "Внуково" надійшов дзвінок про замінування літака, що виконує рейс до Мінська.

Лайнер в цей момент вже перебував у повітрі. Стався інцидент шостого жовтня, а головним його фігурантом російські ЗМІ тоді називали саме репера Seryoga.

Причиною такого протизаконного вчинку Пархоменка вказували його бажання затримати літак, оскільки артист на нього запізнювався.

Майже рік потому репер все ж таки розкрив усі карти  перед Катериною Осадчою та пояснив, чому пішов на "мінування".

"Я просто хотів, щоб попереживали. Будете хвилюватися чи ні. Я був заарештований в аеропорту "Внуково", дійсно. Мене преса звинуватила в тому, що я здійснив дзвінок та повідомив про мінування. Звичайно, я цього не робив. Але я не тримаю на них зла, оскільки правосуддя взяло гору", - розповів виконавець, додавши, що отримав чималий піар на цій ситуації та купу дзвінків звідусіль.

При цьому артист додав, що скучив за Києвом та планує частіше бувати у столиці України.

Серьога розказав, чи справді замінував літак

Серьога розказав, чи справді замінував літак

Повʼязані теми:

Наступна публікація