"Ревіла щодня": Дорофєєва вперше розповіла про хворобу, через яку її обличчя обсипало прищами

"Ревіла щодня": Дорофєєва вперше розповіла про хворобу, через яку її обличчя обсипало прищами

"Ревіла щодня": Дорофєєва вперше розповіла про хворобу, через яку її обличчя обсипало прищами

У артистки був демодекоз.

Солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка у ботфортах та спідньому похизувалась довгими ногами, вперше розповіла про страшну хворобу, яка з нею сталася 9 років тому.

У виконавиці був демодекоз, в результаті якого її обличчя було повністю обсипане прищами. Про це Надя розповіла у програмі "Слава+". За словами Дорофєєвої, така біда з нею сталася після того, як вона не пропила пробіотики після грипу, яким захворіла.

"9 років тому я захворіла грипом і не пропила після хвороби пробіотики. В мене запустився процес дисбактеріозу. Але перші прояви у мене були на обличчі, і класні косметологи почали мені лікувати обличчя антибіотиками, мазями якимись. І в мене як почало погіршуватися, погіршуватися. Цей період тривав сім місяців. Я пам'ятаю, я ревіла щодня, коли дивилася на себе в дзеркало. Це був дуже важкий період. Я приходила на знімання, у нас вже був гурт "Время и Стекло". Я приїжджаю на знімання, а в мене все обличчя усипане прищами", - поділилася Дорофєєва.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Співачка здавала різні аналізи: "на кліща", гормони, кров. Однак причину так і не знайшли. Цікаво, що в цей період Надя якраз познайомилася з майбутнім чоловіком Володимиром Дантесом.

"Потім, пам'ятаю, день, сідаємо в потяг, я зустрічаю Володимира Дантеса. Я, як і раніше: вся в прищах, ненафарбована, звісно - в потязі ж. І тут він чомусь у мене закохується. Я думаю: "Господи, може, він погано бачить", - поділилася Надя.

Окрім того, артистка зізналася, що її дуже підтримував колега за гуртом Позитив. Співачка поділилася, що коли на зніманнях її гримували, то за шаром тонального крему її прищі було видно ще краще.

"Позитив, він мене дуже підтримував. Він казав: "Поки ти мені не сказала, я нічого не бачив". Пазик мене підтримував, Вова закохався. Пам'ятаю, Вова мені сказав: "У тебе почалися зі мною стосунки, все мине", - пригадала Надя.

Після того Дорофєєва приїхала до рідного Криму і в Сімферополі мама повела її до лікарів.

"Ми здали всі аналізи, які можна було, і в мене знайшли дисбактеріоз кішкивника. Я місяць пропила ліки, і в мене все минуло", - поділилася артистка.

Нагадаємо, нещодавно сексапільна Надя Дорофєєва поцілувала засмоктом чоловіка у новому кліпі "Время и Стекло". Гурт випустив відео на трек "Лох".

Повʼязані теми:

Наступна публікація