Ріанна врятувала батька, який ледь не помер від коронавірусу

Ріанна врятувала батька, який ледь не помер від коронавірусу

Фото: Associated Press

Зірка купила для нього апарат для штучної вентиляції легень.

Популярна співачка Ріанна допомогла рідному батьку Роберту побороти коронавірус та зробила чималу пожертву для жертв домашнього насильства, які постраждали під час карантину. 

Як йдеться у виданні The Sun, 66-річний батько зірки, який живе на Барбадосі, став жертвою COVID-19 та ледь не помер. 

За словами Рональда Фенті, він почувався зле та вирішив здати тест на COVID-19, результат якого виявився позитивним. Він зауважив, що хвороба перебігала настільки важко, що він думав, що помре.

Фото: instagram.com/badgalriri

Ріанна, яка через карантин не змогла бути поруч із рідними, дізнавшись про стан батька, одразу купила для нього апарат для штучної вентиляції легень і надіслала його на Барбадос.

"Вона щодня цікавилася моїм самопочуттям. Чесно кажучи, не думав, що виберуся... У мене горіло тіло і обличчя, така сильна була температура. Дочка стільки для мене зробила, я дуже люблю її", - передає слова Рональда видання.

Зазначається, що батькові зірки все ж таки вдалося перемогти хворобу, і наразі він почувається добре.

Окрім того, Ріанна пожертвувала на боротьбу з коронавірусом майже п'ять мільйонів доларів, які розподілила між різними благодійними організаціями.

Нагадаємо, не так давно Ріанна вперше за чотири роки представила нову пісню. Ліричну композицію під назвою Believe It зірка записала як запрошена вокалістка спільно з канадським репером PartyNextDoor.

Повʼязані теми:

Наступна публікація