Раптово зачинив двері і спробував поцілувати: Наталія Варлей розповіла про домагання Гайдая

Раптово зачинив двері і спробував поцілувати: Наталія Варлей розповіла про домагання Гайдая

Фото: УНІАН

У автобіографічній книжці знаменита акторка розповіла подробиці знімань у "Кавказькій полонянці".

Легендарна радянська акторка Наталія Варлей, яка відома за роллю студентки Ніни у стрічці "Кавказька полонянка", розповіла про домагання з боку режисера Леоніда Гайдая.

Про це повідомляє видання "Комсомольская правда".

У своїй автобіографічній книжці "Канатоходка" артистка написала про неприємний випадок, який стався під час знімань картини.

Після дня народження Олександра Дем'яненка, який зіграв Шурика, Гайдай запропонував Варлей проводити її до готелю. Коли вони підійшли до номера, режисер зробив крок до кімнати і намагався зсередини зачинити двері.

"І ми сіли - я на краєчок стільця, а Леонід Йович в крісло біля вікна - навпаки. Ситуація була більш ніж скромна ... Я почала заповнювати паузу, щось белькочу про день народження Сашка, про завтрашні знімання", - йдеться в книзі.

Згодом за описом Варлей, до номеру зайшла дружина Гайдая Ніна Гребешкова, але незабаром вона повернулася до себе в кімнату. Після чого режисер раптово зачинив двері і спробував поцілувати акторку.

"Я була дівчиною цирковою, сильною, з миттєвою реакцією, тому в одну секунду я Гайдая не тільки відштовхнула, але і виштовхала з номера, зачинила двері і замкнула їх на ключ", - написала артистка у своїй автобіографії.

Після цього режисер заявив Варлей, що її роль у фільмі буде озвучувати інша акторка.

Нагадаємо, Наталія Варлей потрапила до списку росіян, яким  забронено в'їжджати до України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація