Rock you baby: Астаф'єва відірвалася на рок-концерті брата з батьками

Солістка NIKITA відвідала виступ гурту DETACH.

Київські альтернативники, рок-група DETACH вихідними зібрали повну залу в столичному клубі SENTRUM.

Зауважимо, що в цьому колективі грає брат солістки сексі-гурту NIKITA Даші Астаф'євої Євген. Таку подію Даша не могла пропустити. Більше того, на рок-концерт Астаф'єва прийшла разом з батьками.

Фотографіями з концерту Даша поділилася на сторінці в Instagram. У коментарі сайту ТСН.uа Астаф'єва зізналася, що неймовірно пишається братом.

"Гурт DETACH для мене відкрив мій брат Женя — він грає в колективі на барабанах. Ми з ним дуже близькі, я завжди цікавлюся тим, що він робить. Звичайно, ми з мамою і татом не могли пропустити таку подію! У хлопців дуже великий потенціал. Я - людина, для якої знайомо, що таке сцена і публіка, так що я розумію, як це складно — зробити гарний концерт. А DETACH, будучи абсолютно неформатною музикою, зібрали такий величезний зал. Пишаюся!".

Підготовка до презентації першого студійного альбому "I AM" групи DETACH почалася ще минулого року. Музиканти підійшли до справи ґрунтовно, адже їх головним завданням було показати публіці, що рок-альтернатива впевнено виходить із підземелля, а зібрати тисячний зал можуть не тільки відомі британці або американці.

Трек-лист концерту включав в себе не тільки новий альбом, але і старі треки, які так любить альтернативна тусовка, на радикально новому звучанні.

Відкривали концерт хлопці вибуховими "Beast" і "Game". Не обійшлося і без "Deep&Down" - пісні, кліп на яку зібрав 30 тисяч переглядів на YouTube менше, ніж за перший тиждень.

Сміливий ві-джеїнг з палаючими хрестами під трек "Bluff" вчергове довів - DETACH не бояться нічиїх засуджень. До речі, саме на цю пісню вони планують знімати наступний кліп. Сценарій музиканти поки не розголошують. Але, за їхніми словами, це відео здивує навіть тих шанувальників DETACH, які вже давно нічому не дивуються.

Звичайно ж, на концерті була виконана нехарактерна для творчості DETACH ніжна і лірична "Next Religion", записана спільно з Даніеллою з Vivienne Mort. Сама Дана на концерт приїхати не змогла через те, що перебувала в іншій країні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація