Родина Фріске переконана у прагненні Шепелєва "стерти всі спогади про Жанну"

Родина Фріске переконана у прагненні Шепелєва "стерти всі спогади про Жанну"

Сім`я Фріске хоче вирішити, з ким житиме Платон через суд та органи опіки / Фото: instagram.com/friskefan

Володимир Фріске звернувся до органів опіки.

Конфлікт родини покійної Жанни Фріске, батько якої привселюдно обматюкав Шепелєва, доповнюється новими фактами.

Наразі Володимир Борисович та Ольга Володимирівна Фріске звернулися до органів опіки та піклування із проханням все ж таки вирішити, з ким має проживати Платон.

Батьки покійної співачки скаржаться, що Дмитро дозволяє бачитися із маленьким Платоном лише бабусі – матері Жанни – і то в супроводі няні хлопчика та лише раз на місяць.

Також Володимир Фріске звинувачує Шепелєва у намаганні стерти із пам'яті дворічного сина будь-які спогади про його маму через відсутність вдома світлин артистки, повідомляє "Комсомольская правда".

Мати покійної зірки обурена такою поведінкою свого зятя.

"І чому він не дозволяє бачити онука дідові і сестрі Жанни? Дід божеволіє через це, а його дражнять, як хлопчака. Якщо йому дозволити з онуком спілкуватися, він заспокоїться. Зрозумійте, Платон - наш онук. За час хвороби Жанни він був поруч зі мною і Наталею. А тепер ми його не бачимо! Або можемо бачити на умовах Дмитра - один раз на місяць. Це справжнє приниження!" - наголошує Ольга Володимирівна Фріске.

Зазначимо, на кінець листопада заплановано засідання комісії по справам опіки, яке має передувати судовому засіданню по справі родини Фріске.

Нагадаємо, родина Фріске планує через суд змусити Шепелєва зробити ДНК-тест.

Повʼязані теми:

Наступна публікація