Романтична Христина Соловій заспівала про шкідливу звичку свого друга

Романтична Христина Соловій заспівала про шкідливу звичку свого друга

Артистка представила нову композицію.

Співачка Христина Соловій порадувала шанувальників прем’єрою свіжої аудіороботи.

Напередодні виходу довгоочікуваного нового альбому артистка представила третій (він же останній альбомний) сингл "Шкідлива звичка". Життєствердний романтичний поп-рок з легкою ностальгією за швидкоплинним літом.

"Мій любий друг дуже легко закохується. І він красиво засмучується, коли я кажу йому, що це шкідлива звичка", – коментує нову пісню сама співачка.

Це перша пісня, яку Христина написала у співавторстві з рідним братом Євгеном. Над аранжуванням співачка працювала зі своїм новим бендом, який зібрала навесні для запису альбому.

"Десь влітку 2015 року у нашій батьківській львівській квартирі було дуже сонячно. Євген награвав на гітарі якісь красиві акорди і я одразу наспівала мелодію. В той же день написала текст. Коли ми створювали аранжування, мені хотілось, щоб під неї було приємно ностальгувати за минулим літом і тим, що трапилось цього літа", - сказала Христина.

Вихід другого альбому Христини Соловiй "Любий друг" запланований на 26 жовтня. Наразі відомо, що до альбому увійдуть дві вже відомі пісні – "Хто, як не ти" та Fortepiano. До речі, у кліпі на цей трек Соловій розіграла неабияку любовну драму з актором, який грав її вчителя.

22 жовтня з концертів у Житомирі та Чернівцях стартує всеукраїнській тур співачки, який триватиме до середини грудня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація