Романтик Анатоліч подарував дружині гавайське весілля до дня народження

Ведучий закликав чоловіків робити сюрпризи коханим.

Зірка каналу "1+1" Анатолій Анатоліч, який  розповів про розподіл домашніх обов'язків зі своєю дружиною, влаштував коханій яскраве свято до фактично "дерев'яного" весілля.

Річниця розпису ведучого "Сніданку з 1+1" та власниці піар-агенції Юлії припала на день народження обраниці зірки.

Своїми емоціями стосовно вечірки у гавайському стилі дівчина поділилася на власній сторінці у соцмережі.

"Це був  найбільш неймовірний День народження в моєму житті! Мій коханий Анатолій Анатоліч влаштував справжній сюрприз! П'ять c половиною років тому ми розписалися і поїхали в Париж без гучного свята. І ось на мій день народження воно відбулося! Це було наше гавайське весілля! Я не знаю, як висловити захват, скажу тільки, що я дуже щаслива!" - підкреслила винуватиця торжества.

Сам Толіч закликав представників сильної статі робити дружинам сюрпризи.

"Люди повинні нагадувати один одному про те, що вони чоловік і дружина. Не так як зараз - одружилися, а там як далі піде. Потрібно нагадувати про стосунки, почуття, адже це можливість закохуватися ще і ще раз.

Ми розписалися 5 років тому в Оболонському РАЦСі о дев'ятій ранку і відразу полетіли до Парижа, тому у нас не було ніякої вечірки.

Потрібно робити сюрпризи один одному, наприклад щоб розписав Елвіс Престлі в Лас Вегасі або влаштувати новозеландську вечірку, варіантів багато. Раджу чоловікам.

Я вирішив зробити сюрприз Юлі, їй складно робити сюрпризи від неї нічого не приховаєш, тому задумав сюрприз в сюрприз. Перший сюрприз, я зібрав наших  спільних друзів, а другий ми зробили через кілька годин. Хлопці допомогли дістати весільну арку, яка була захована так, щоб Юла її не бачила і потім ми біля неї  обмінялися намистом зі справжніх троянд. Це було чудово", - поділився ведучий.

Крім того, зірка "1+1" додав, що наразі вказані намиста носять їхні із Юлею донечки Аліса і Лола.

Нагадаємо, Анатоліч показав архівне фото пухкенького себе із дружиною.

Повʼязані теми:

Наступна публікація