Російська акторка Троянова втекла з Росії та назвала росіян нетямущими: "Я народилася на дні"

Російська акторка Троянова втекла з Росії та назвала росіян нетямущими: "Я народилася на дні"

Яна Троянова / Фото: скриншот з відео

Артистка перепросила українців, що її країна розв'язала війну.

Російська акторка Яна Троянова висловилася про війну, яку в Україні вороже розв'язала Росія. Артистка пояснила, чому чимало росіян підтримують вторгнення, проїхалася по пропагандистах та попросила вибачення в українців.

Зокрема, Троянова приголомшила, що так багато росіян підтримують загарбницьку політику Путіна. Однак для акторки це не стало новиною. На думку знаменитості, більшість росіян – нетямущі та жебраки, і такими їх зробила влада. Жителів РФ цікавить лише, де взяти поїсти та що з алкоголю випити. Натомість часу та бажання розбиратися, що коїться в країні, у них немає.

Яна Троянова / Фото: скриншот з відео

"Спершу Путін обкрадає цей народ так, що вони стають просто жебраками. Дуже складно виживати, коли в тебе немає грошей, і дуже складно любити своїх дітей, коли ти вимушений морочити голову, де взяти пожерти та бухнути. На ці злидні застилається пропаганда потужна. Телевізор повністю віддався пропаганді... Ці голови і так порожні. У людей немає можливості цікавитися, що відбувається в країні. Вони там виживають. Я народилася на дні і знаю, як живе основна частина населення країни", - розповіла Троянова в інтерв'ю росіянину Юрію Дудю, якого в РФ визнали "іноагентом".

Також акторка проїхалася і по російським пропагандистам, зокрема по Володимиру Соловйову. На її думку, в нього не все гаразд з головою, адже людина у здоровому глузді не може говорити такі речі.

Яна Троянова / Фото: скриншот з відео

"Я не розумію цих людей. Таке відчуття, що це не люди. Як можна дивитися цю людину? Це ж помітно, що він або з'їхав з глузду, або це якийсь виплодок пекла. Це хіба людина?" – прокоментувала акторка.

Наразі сама артистка перебуває за кордоном, з Росії вона втекла. Однак Троянова припускає, що ще повернеться до країни, однак лише тоді, коли закінчиться путінська диктатура. Акторка також додала, що Росія обов'язково має виплатити Україні репарації та просити вибачення за всі ті жахіття, які накоїли окупанти.

Яна Троянова / Фото: скриншот з відео

"Ми будемо відшкодовувати збитки, завдані Україні, якщо Україна нам це дозволить зробити, і робити все можливе, аби знову побудувати мир. Можливо, ми не отримаємо прощення, можливо, я не застану той час, коли нас могла б пробачити Україна. Але просити вибачення я маю права, але я не маю права чекати на прощення. Але я буду каятися, я буду просити вибачення, і я буду робити все, щоб відшкодувати ці збитки. Відповідальність на мені така ж, як і на всіх, за те, що відбулося", - зазначила Троянова.

Нагадаємо, країна-агресорка Росія щодня тероризує мирне населення України. Співак Андрій Данилко показав, як від російських ракет тікали школярі просто у центрі Києва та зі злістю звернувся до путіністів.

Читайте також:

Наступна публікація