Російська співачка Монеточка та Noize MC випустили спільну антивоєнну пісню

Російська співачка Монеточка та Noize MC випустили спільну антивоєнну пісню

Російська співачка Монеточка та Noize MC випустили спільну антивоєнну пісню

Раніше обидва музиканти вже висловлювались проти будь-яких військових конфліктів.

Популярна російська співачка Монеточка та Noize MC, який у минулому та позаминулому роках виступав на фестивалі Atlas Weekend, записали спільний антивоєнний трек під назвою "Люди с автоматами".

Ми не будемо переказувати текст і намагатися пояснити, що мали на увазі музиканти, краще послухайте пісню. Свою улюблену частину ми вже обрали.
 
Люди с автоматами нас спасут
От людей с автоматами, если что
Плохих людей с автоматами всех убьют
Из них хорошие сделают решето,
А если все-таки плохие вдруг победят,
Значит просто плохими были не те
Это нам хорошие доходчиво объяснят
Перед тем как забрать суверенитет.

Випуск нової композиції майже збігся з початком найбільшого всеросійського фестивалю під відкритим небом "Нашествие", який пробойкотувало багато популярних російських виконавців, серед яких і монеточка. Причина бойкоту – партнерство фестивалю з Міністерством оборони РФ. 

"Там, де музика - немає місця зброї. Приносимо вибачення всім нашим шанувальникам!", - написав один із гуртів Вконтакте.

Три роки тому Noize MC цькували у Росії за виступ у Львові на фестивалі Zaxid, коли Noize MC взяв у руки український прапор. Музикант став жертвою інформаційної війни, через те що неодноразово заявляв в інтерв'ю, що засуджує будь-які військові конфлікти.

Монеточка та Noize MC скоро дадуть концерти в Україні. Виконавиця виступить двічі в підтримку нового альбому "Розмальовки для дорослих", який вийшов 2018 року. Перший виступ відбудеться 1 листопада - в Харкові, а другий 3 листопада - в Києві. А Noize MC дасть концерт у Києві 16 грудня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація