Розгляд судової справи Джонні Деппа та Ембер Герд відклали на півроку

Розгляд судової справи Джонні Деппа та Ембер Герд відклали на півроку

Фото: Associated Press

Конфлікт між зірками не вщухає.

Експодружжя голлівудських зірок Джонні Деппа та Ембер Герд, які раз у раз висувають один проти одного все нові звинувачення, не скоро владнають суперечки в суді.

Як повідомляє видання Deadline, судовий розгляд справи про наклеп, в якій актор звинуватив свою колишню дружину, відклали на шість місяців.

Зауважимо, що минулого місяця Герд зажадала від Деппа надати суду дані про лікування від алкогольної та наркотичної залежностей. Але зірка "Піратів Карибського моря" не встиг до 15 листопада надати до суду належні документи. Тому суд, який повинен був відбутися 3 лютого, переноситься на 3 серпня.

Однак, і цей термін може змінитися, оскільки на кінець літа у Деппа заплановані гастролі з групою Hollywood Vampires.

Нагадаємо, познайомившись під час знімань кінострічки "Ромовий щоденник" Джонні Депп та Ембер Герд одружилися у лютому 2015 року. Але вже через 15 місяців Герд подала на розлучення і звинуватила чоловіка у домашньому насильстві. Акторка неодноразово показувала фото після побиття та заявляла про насилля з боку чоловіка. Однак сам Депп заперечує цю інформацію та стверджує, що Ембер ніколи не бив та звинуватив її у наклепі. Навіть найкращі друзі Герд неочікувано стали на бік Джонні Деппа у справі про побиття. А нещодавно актор зумів відстояти свої права й отримав першу перемогу у справі проти ексдружини на 50 мільйонів доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація