Розлучена Аліна Гросу розповіла про жінку, до якої пішов її чоловік

Розлучена Аліна Гросу розповіла про жінку, до якої пішов її чоловік

Фото: instagram.com/alina_grosu

Співачка поділилася, що з самого початку її батьки радили не поспішати виходити заміж за Комкова.

Відома співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком, московським бізнесменом Олександром Комковим, розповіла про жінку, до якої пішов її колишній.

Так, артистка пригадала, як 22 грудня 2019 року приїхала із концерту та почула від коханого пропозицію пожити окремо. За словами зірки, Олександру сподобалася жінка і він хотів спробувати з нею закрутити роман та чесно розповів про це своїй дружині, йдеться у "Світському житті".

Я знаю, хто це. Дякую йому, що він мені сказав чесно. Вона набагато старша за нього. Але вона відправила його від себе десь за два-три тижні. Хотів з нею спробувати якісь стосунки, але в них не вийшло. Я кажу: "Почекай, ти свій вибір зробив! Ти мене не будеш туди-сюди як бумеранг". Звичайно, винні двоє і якщо він захотів чогось нового, значить, щось дійсно йому не подобалося в мені. Були дуже брудні розмови. А потім він сміється і каже: "У мене кожна наступна багатша, ніж попередня". І якось для мене все прояснилося.

поділилася артистка

Крім того, виконавиця поділилася, що з самого початку її батьки радили не поспішати із весіллям з Комковим та добре подумати. Так, тато Гросу був переконаний, що стосунки протривають не більше року.

Фото: instagram.com/alina_grosu

Співачка до останнього мовчала та не розповідала рідним, що подружнє життя не склалося. Про розлучення зірка наважилася поділилися лише за місяць після рішення.

Я не хотіла, щоб мені щось казали. Мені було дуже боляче казати їм, що не склалося. Мені було соромно. Мене виховували так, що має бути один чоловік на все життя. Вони і самі старалися, щоб у нас все було добре. Але не всі у сім’ї знають, я бабусі досі не можу сказати, тому що в нас так не прийнято. Просто шкода, що так все вийшло. Шкода, що перший шлюб, а я сподівалася, що він буде першим і останнім, ось так закінчився.

поділилася Гросу

У шлюбі пара жила в квартирі в Москві, яку подружжю на весілля подарували батьки Комкова. Наразі Аліна та Олександр офіційно розлучені. Співачка зазначила, що жодних майнових суперечок у ексзакоханих не було.

Інтерв’ю з Аліною Гросу: чому шлюб співачки з російським бізнесменом не протримався й року

Інтерв’ю з Аліною Гросу: чому шлюб співачки з російським бізнесменом не протримався й року

Нещодавно Аліна Гросу випустила яскравий кліп на пісню "Голый король", де показала зраду чоловіка-козла. Цю роботу Олександр Комков прокоментував особисто Аліні.

Він мені сказав, що смокінг на ньому ніколи так погано не сидів. А я йому сказала: "Якби я тебе зраджувала, то на тобі б і роги краще сиділи"

розповіла Гросу

Нагадаємо, Аліна Гросу та Олександр Комков одружилися 2019 року. Пара гучно відсвяткувала розкішне весілля в справжньому замку в Італії, з купою зіркових гостей. Свято обійшлося батькам Аліни в майже 100 тисяч євро. Втім, за пів року, подружжя розлучилося.

Повʼязані теми:

Наступна публікація