Розлючені сусіди Віна Дізеля поскаржилися на його охоронців: "Допитували людей"

Розлючені сусіди Віна Дізеля поскаржилися на його охоронців: "Допитували людей"

Фото: Associated Press

Один з них написав зірці листа.

Сусіди американського актора Віна Дізеля поскаржилися на його надмірно жорстку охорону. 

Знаменитість має маєток в Домінікані поблизу Пунта Кани. Так, місцеві кажуть, що у нього є 12 охоронців, які дуже агресивні. Один з місцевих мешканців написав листа зірці, в якому пожалівся, що на Великдень частина дороги була перекрита, тому що актор катався зі своїми дітьми на велосипедах. Про це повідомляє видання TMZ, яке і опублікувало листа Віну.

"Протягом декількох тижнів я особисто був свідком і чув від інших співвласників багатоквартирного будинку про безпрецедентний поведінці ваших охоронців поруч з нашими будинками і на пляжі. Вони допитували людей, перекривали вулицю позашляховиками, зупиняли жителів, коли ви їдете на велосипеді", – йдеться в повідомленні.

Фото: instagram.com/vindiesel

Чоловік додав, що за понад десять років домовласники ніколи не терпіли і не збираються терпіти такої абсурдного поведінки, додавши, що актор має будинок в приватному і дуже безпечному районі.

Зі свого боку, джерело, близьке до зірки, розповіло, що актор їздив до Домінікани протягом 20 років, і він чудово ладнав з усіма. Що стосується пасхального інциденту, інсайдер пояснив, що Він їхав на велосипеді зі своїми дітьми та роздавав великодні кошики робочим в громаді. А додаткова охорона була тому, що там була вся родина Віна.

Нагадаємо, не так давно Він Дізель увійшов до п’ятірки найбільш високооплачуваних акторів у світі за версією Forbes. Його статки оцінили в 54 мільйони доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація