Розтяжка Балана та виступ Олі Цибульської: як минув п’ятий ефір "Голосу країни-10"

Розтяжка Балана та виступ Олі Цибульської: як минув п’ятий ефір "Голосу країни-10"

16 лютого відбувся черговий етап "сліпих прослуховувань".

У неділю, 16 лютого, на каналі "1+1" відгримів п’ятий ефір ювілейного десятого сезону вокального проєкту "Голос країни".

Сьогодні свої сили випробували зірка серіалу "Школа", IT-фахівець, дівчина, яка пережила інсульт, відома співачка Оля Цибульська та багато інших.

Так, новий випуск проєкту розпочав 27-річний програміст з Києва Максим Перепелиця, який розробляє ігри для комп’ютерів та телефонів.

Хлопець вперше виступав на сцені, однак це не завадило йому розвернути одразу дві команди тренерів Monatik та Потапа з Настею Каменських.

Для прослуховувань він обрав хіт Біллі Айліш Bad guy та обрав команду Потапа.

А от вразила суддів своїм співом учасниця, яка пів року тому пережила інсульт. Вона неймовірно чуттєво виконала пісню Andra Day під назвою Rise up.

Також на сцені "Голосу країни-10" з піснею "Домой", яку Дан Балан виконує разом з Тіною Кароль, виступила 19-річна Аня Безгалова.

За словами дівчини вона прийшла на проект аби дізнатися, що насправді відбувається між Тіною та Даном.

Цікавим моментом було те, як під час виконання пісні Дан Балан продемонстрував неабияку розтяжку, натиснувши на кнопку Тіни своєю ногою. Одночасно він натиснув і свою.

Тіна подякувала дівчині за вибір пісні та зауважила, що неочікувала, що почує цю пісню на "Голосі".

Після того як тренери разом з дівчиною заспівали пісню вона обрала команду Дана.

Намагалася розвернути до себе тренерські крісла і подруга Даніеля Салема, яка співає у його барі.

Дівчина, яка має консерваторську освіту заспівала запальну пісню Джеррі Голлівел It’s raining man та розвернула до себе тренерські крісла Потапа і Насті.

А от вразила тренерів своїм виступом 17-річна бодіпозитивістка з Грузії Маріам Жорданія, яка емоційно переспівала пісню британської співачки Дасті Спрінгфілд Son of a Preacher Man.

А от 21-річна Тоня Сова неабияк розчулила тренерів своєю історією.

Дівчина, яку друзі називають українською Біллі Айліш, зізналася що раніше вона була Юлією і страждала на анорексією. При зрості 159 см вона важила 32 кілограми.

На проєкті дівчина проникливо заспівала пісню Ріанни Stay та розвернула до себе крісло MONATIK і відповідно потрапила у його команду.

Особливої уваги заслуговує і виступ 25-річного сина священника Андрія Подкалюка, який вже вдруге на "Голосі". Йому, одному з небагатьох вдалося розгорнути до себе крісла одразу усіх тренерів, однак у запеклій боротьбі взяло тільки троє. Дана Балана хтось із тренерів заблокував.

Своїм виступом також запам'яталася зірка серіалу "Школа", 20-річна Марія Кондратенко, яка грала сором’язливу відмінницю Соню. 

Вона вже брала участь у першому сезоні "Голос. Діти" і навіть пройшла до команди Олега Скрипки.

Для сліпих прослуховувань дівчина обрала хіт Біллі Айліш All good girls go to hell, але зі своїм аранжуванням пісні, яке сподобалося команді Потапа та Насті Каменських.

Та неочікуваною появою на сцені "Голосу країни-10" здивувала вже відома співачка Оля Цибульська. Вона повідомила, що велику роль у її рішенні взяти участь у проекті зіграв її син Нестор. 

А для свого виступу співачка обрала пісню "Чекаю. Цьом", оскільки за її словами, з нею міг прийти будь-який учасник, і таким чином вона "замаскувалася".

І хоча своїм виступом вона розгорнула до себе всіх тренерів, окрім Дана Балана, участь у шоу далі вирішила не брати.

Нагадаємо, у п’ятий день сліпих прослуховувань місць у командах тренерів залишилося все менше, проте потужних вокалістів, які чекають свого виходу, як і раніше ще багато. Хто першим із тренерів складе свою команду, стане відомо вже наступної неділі, 23 лютого.

Повʼязані теми:

Наступна публікація