Рудоволоса спокусниця Катерина Бужинська спантеличила неочікуваним образом

Рудоволоса спокусниця Катерина Бужинська спантеличила неочікуваним образом

Фото: Пресслужба Катерини Бужинської

Співачка представила нову пристрасну пісню "Танго - Femme Fatale".

Популярна українська співачка Катерина Бужинська, яка тільки нещодавно презентувала запальний гімн всім кумам, наразі знову потішила шанувальників новою композицією.

Зірка у досить неочікуваному образі представила емоційний трек про любов, яка окриляє і яка вбиває - "Танго - Femme Fatale" .

Прем'єру пісні "Танго - Femme Fatale" Катерина Бужинська вирішила підкріпити спеціальною фотосесією, яка ознаменовує швидкий прихід весни і нових яскравих емоцій. Шанувальники артистки вже бачили її в багатьох несподіваних образах, але мало хто очікував, що платинова блондинка Катерина постане в образі рудоволосої спокусниці.

Фото: прес-служба Катерини Бужинської

"Напередодні весни завжди хочеться нових емоцій і відчути себе в іншому образі. Самою подивитися на себе інакше і дати можливість іншим побачити твої нові грані, розкритися з нової сторони. Не дарма кажуть, що наш зовнішній вигляд часто зумовлює деякі події нашого життя. Тому саме цей темпераментний образ максимально розкриває характер моєї нової спекотної пісні", - коментує прем'єру пісні Катерина.

Фото: прес-служба Катерини Бужинської

Пісня авторства Олени Безікович підтверджує, що "американські" гірки в стосунках чоловіка і жінки це невід'ємний атрибут любові. За словами співачки Катерини Бужинської, все залежить від того, як ставитися до таких проявів цього великого почуття.

Фото: прес-служба Катерини Бужинської

Як зізнається артистка, в її житті була така любов, коли вона була на межі і готова була втратити себе заради бажаного чоловіка, але все ж вчасно зрозуміла, що потрібно тримати баланс і не розчинятися в іншому без залишку. Тому нову палку композицію зірки сміливо можна вважати сповіддю розпеченої душі.

Нагадаємо, не так давно Катерина Бужинська відпочивала у Домінікані, звідки ділилася яскравими знімками.

Повʼязані теми:

Наступна публікація