Руслан Сенічкін розповів про турецьке коріння і знявся у пристрасній фотосесії

Ведучий розкрив секрети свого походження.

Ведучий ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін знявся у новій фотосесії.

Знаменитість постав на сторінках глянцю "Теленеделя" в образі східного чоловіка. Цікаво, що на одному з фото є рука загадкової дівчини, яка ніжно обіймає плече Руслана.

Сенічкін дав інтерв'ю, в якому зізнався, що в ньому тече турецька кров, він почувається турецьким чоловіком.

На підтвердження своїх слів телеведучий розповів, що здав тест ДНК для американської лабораторії, щоб намагатися дізнатися більше про своїх предків.

За словами Сенічкіна, про своє турецьке коріння, він дізнався в дитинстві від мами:

"Оскільки був з темним волоссям, і в школі, і в дитячому садку мене називали то грузином, то вірменом, то татарином, то євреєм! Зрештою, пішов до мами і запитав прямо, хто ж я за національністю. Виявилося, бабуся по батьківській лінії – турецької крові. Коли підріс, з'ясував, як це вийшло. Кілька століть тому, де жила рідня тата, була навала турків. Деякі брали з собою у походи дружин. На одній з них після загибелі її чоловіка одружився мій прапрадід. Ось так в нашому роду відбулося змішання слов'янської і турецької крові. У бабусі, наприклад, була типова східна зовнішність. І одна з моїх сестер дуже схожа на турчанку", - поділився Руслан.

Телеведучий зізнався, що хоче з командою полетіти до Туреччини та познайомитися з різними регіонами цієї неймовірно гарної країни, і навіть, можливо, потрапити до архівів, порадитися з експертами, як шукати своїх родичів.

Сенічкін згадав, як півтора року тому їздив з колегами до Анталії, де максимально представлена турецька кухня, і за +52 градусів готував донер-кебаб.

Також у відвертому інтерв'ю Руслан Сенічкін розповів, які риси приваблюють його у жінках, про своє ставлення до шлюбу, мрії про дітей, особисті секрети релаксації та травми під час шоу "Танці з зірками".

Повʼязані теми:

Наступна публікація