Руслана Писанка покинула дієти і вага її не бентежить

Руслана Писанка покинула дієти і вага її не бентежить

Чоловік Писанки любить її такою, якою вона є / Фото: ТСН.ua

Артистка впевнена, коханий чоловік любить її такою, якою вона є.

Українська ведуча Руслана Писанка майже рік насолоджується подружнім життям із бізнесменом Ігорем Ісаковим, та не любить виставляти своє сімейне щастя напоказ, аби не зурочити, йдеться в "ТСН. Особливе"

Щоденні домашні клопоти, каже Писанка, не про неї. Стояти біля плити вона не любить - тому вдається до хитрощів.

"Розумієте, я не "Фабрика кухня". Я не "ширвжиток або індпошиття". Тобто все таки намагаюся так що б не готувати кожен день. Це нереально. Можна зварити гречану кашу і її можна 2 дні тримати в холодильнику. Можна подати гарячу з молоком вранці, а ввечері можна подати з грибами смаженими", - сказала артистка.

Усі ЇЇ дієти - в минулому. Писанка не приховує, що поїсти вона любить, і вага її не бентежить. Бо коханий любить її такою, яка вона є.

"100 грам туди, 100 грам туди - яка різниця? Я дуже хотіла сісти на дієту, але не виходить, тому я себе нічим не обмежую. Я недавно з сиру і груш зробила смачний пиріг, спробувала його, і нічого страшного", - поділилася Писанка.

Руслана Писанка приховає свою вагітність

Руслана Писанка приховає свою вагітність

Ані ревнощів, ані сварок. Ігор до публічності зіркової дружини звик. Він супроводжує її на всіх заходах і боронить від зайвої уваги.

Вона не виключає, що колись їх може стати троє. Але запевнила, якщо наважиться народити  - преса про це дізнається в останню чергу.

"Мені здається, що цей процес дуже сімейний. Я завжди болісно сприймаю сюжети про те, що люди демонструють: ось тут я народжую, ось тут я знімаю пологи, тут показую дітей, тут всі подробиці. І якщо ми щось з чоловіком вирішимо, то я постараюся зробити так, щоб ТБ і преса про це не дізналися", - підсумувала Писанка.

Нагадаємо, декілька місяців тому чоловік Руслани Писанки похизувався сімейними світлинами у соцмережі. Подружжя не публічне в житті, однак відкрите в Інтернеті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація