Руслана вперше зізналася, що ледь не розлучилася з чоловіком

Руслана вперше зізналася, що ледь не розлучилася з чоловіком

Руслана вперше зізналася, що ледь не розлучилася з чоловіком

Фото: facebook.com/ruslana.lyzhychko

Артистка вважала, що коханий її не розуміє.

Сьогодні, 24 травня, українська співачка Руслана, яка вперше за останні роки випустила новий кліп, святкує день народження.

Артистка поспілкувалася з журналістом "Сніданку з 1+1". В інтерв'ю Руслана поділилася досить особистими речами. Так, співачка зізналася, що був момент, коли вона ледь не розлучилася з чоловіком Олександром Ксенофонтовим.

Злам у стосунках пари стався одразу після конкурсу "Євробачення-2004", на якому Руслана перемогла.

Разом з Олександром Руслана була неймовірно щаслива. Вони усюди були разом і створили безліч успішних проектів. Але після "Євробачення" все змінилося. Потрібно було віддавати борги, у які пара залізла, готуючись до міжнародного пісенного змагання.

Олександр змушував дружину важко працювати. Концерт за концертом. Вона була виснажена та він не помічав цього. Шалений ритм закінчився ліжком у реанімації.

"Моє серце говорило: "Він тебе не чує, він тебе не розуміє". І я вирішила, що нам треба розходитися", - згадує артистка.

Замість того, щоб покинути чоловіка, Руслана залишає сцену і йде у політику. Тоді вона не знала, що робить найбільшу помилку в своєму житті.

"У мене була депресія від того, що мене відірвали від сцени. Я була зірка на всіх континентах і тут мене садять у нудний парламент і користі від мене точно нема і всі мої спроби по інтеграції… Енергетика ні до чого не призвела, я просто попала", - поділилася зірка.

Сьогодні Руслана хоче повернутися на сцену. Але її чоловік цього разу проти. Тепер він мріє про сімейний затишок.

"Він робить будинок для мене. Хоче так його зробити, щоб я вже нікуди не рипалася, щоб мені нічого не потрібно було", - додала співачка.

Нагадаємо, Руслана у вишиванці похизувалася унікальним намистом із прадавніми рунами.

Без сцени не може відчути повного щастя. Зіркова історія Руслани

Без сцени не може відчути повного щастя. Зіркова історія Руслани

Повʼязані теми:

Наступна публікація