"С*чка бреше". Екс-бойфренд Ріанни прокоментував обвинувачення у зґвалтуванні

"С*чка бреше". Екс-бойфренд Ріанни прокоментував обвинувачення у зґвалтуванні

Фото: Getty Images

Кріс Браун готується подати зустрічний позов проти дівчини за наклеп.

Колишній бойфренд Ріанни, американский репер Кріс Браун, якого днями затримали у Парижі за обвинуваченням у груповому зґвалтуванні, вийшов з-за ґрат і заявив про наклеп.

Зробив він це у властивій йому грубій манері, опублікувавши на своїй сторінці в Instagram світлину з написом: "Ця с*чка бреше".

Фото: instagram.com/chrisbrownofficial

У дописі до публікації він дав більш розгорнутий коментар.

"Я хочу розставити крапки над і. Це повна брехня. стосовно моєї дочки (у співака є чотирирічна дочка Роялті, - ред.) та родини це вкрай нешанобливо. І це йде врозріз з моїм характером і моральними принципами", - запевнив репер, якого раніше неодноразово обвинувачували жінки у нападах і зґвалтуваннях, а також який побив Ріанну, перебуваючи у стосунках з нею.

Як повідомляли ЗМІ, французька поліція відпустила Кріса без висунення звинувачень. Тепер він може вільно залишити Францію, хоча розслідування ще триває. 

Судячи з публікацій Брауна у соцмережі, він поки лишається у Парижі, зокрема, працює в одній з місцевих танцювальних студій.

А як заявив адвокат Брауна, співак має намір подати до паризької прокуратури зустрічний позов проти дівчини, яка звинуватила його, - за наклеп.

Нагадаємо, що 24-річна дівчина, ім'я якої невідоме, розповіла, що Браун разом зі своїми друзями зґвалтував її вночі проти 15 січня в номері свого готелю.

Сам же співак стверджує, що вона просто хоче його підставити і обмовити. За його словами, він весь час перебував в своєму номері готелю разом з 20 друзями, а також зі своєю дівчиною.

Повʼязані теми:

Наступна публікація