"Садила біля себе пса і переповідала історії": батько Катерини Осадчої розповів про її дитинство

"Садила біля себе пса і переповідала історії": батько Катерини Осадчої розповів про її дитинство

Фото: ТСН.ua/Юлія Желонкіна

Олександр Осадчий зазначив, що Катя була комунікабельною з пелюшок.

Тато Катерини Осадчої Олександр, який розсекретив, який Юрій Горбунов зять, розповів про дитинство своєї доньки.

Олександр Осадчий в інтерв’ю для сайту ТСН.ua зізнався, що Катя – татова донька. Дівчинка була комунікабельною з пелюшок.
"Уже з двох років вона збирала сусідів у дворі та розповідала їм історії. Цікаво, що усі завжди дуже уважно слухали Катю", – розповів тато Осадчої.

Родина проживала в Києві. Втім, коли сталася аварія на Чорнобильській АЕС, мама з трирічною Катериною поїхали жити у місто Куп’янськ, що поблизу Харкова. Тато залишився працювати в Києві.

"І от, коли донька мала потребу у спілкуванні, а співрозмовників поруч не було, вона садила біля себе песика і розповідала йому історії. І головне те, що пес її уважно слухав! Навіть фотографія є. Розумієте, у неї просто дар зачаровувати слухача", – поділився Олександр Осадчий.

Фото: ТСН.ua/Юлія Желонкіна

Найголовніше, на думку пана Олександра, те, що його донька виросла цілеспрямованою. Він переконаний, що цю рису виховала робота за кордоном. Адже у 14 років Катерина поїхала до Японії працювати моделлю. "Багато хто казав, що ми не розуміємо, що робимо. Люди переконували, що не варто відпускати таку юну доньку, але ми ризикнули. Мабуть, це і виховало у ній самостійність. Зараз вона вміє контролювати ситуацію, успішно вибудовує свою кар’єру, бізнес та стосунки", – сказав батько теледіви.

Нагадаємо, Олександр Осадчий розсекретив плани старшого внука та вподобання молодшого.

Повʼязані теми:

Наступна публікація