Самогубство Zombie Boy: у поліції натякають на тривалі психологічні проблеми

Самогубство Zombie Boy: у поліції натякають на тривалі психологічні проблеми

Фото: YouTube

Манекенник не дожив лічених днів до свого дня народження.

Татуйований натхненник співачки Леді Гаги та улюбленець десятків дизайнерів канадійський манекенник Рік Дженест у Монреалі покінчив життя самогубством. Це сталося за кілька днів до 33-річчя, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Zombie Boy викликав одночасно захоплення й відразу, повне розуміння й радикальну критику. Ще у дитинстві у нього виявили пухлину в мозку, в одужання хлопець не вірив, але все минулося успішно. Через рік юнак захопився татуюванням, малюнок скелета людини покриває усе його тіло та приносить славу. Свою пристрасть Дженест пояснював не банальною любов’ю до фільмів жахів чи бажанням стати іншим, а запевняв, що все значно глибше: "Витоки зомбі-істоти починаються з історії людей, які були поховані живими під час страждань; це певна трансформація по інший бік. Зомбі у більшості викликає ксенофобію. Як у моєму житті, я часто був невидимим, ненависним та незрозумілим".

До модельного бізнесу Дженеста привів стиліст співачки Леді Гаги, а та вже зробила із нього справжню зірку, запропонувавши знятися у кліпі "Народжений таким". Також Zombie Boy встиг знятися у фільмі з Кіану Рівзом "47 ронінів" та в кількох рекламах, двічі потрапити до Книги рекордів Гіннесса. Подробиць самогубства у поліції не розкривають, але дають зрозумітиь, що до смерті хлопця підштовхнули психологічні проблеми, що тягнулися ще з юності.

Кореспондент ТСН Мар’яна Зінковська

Боявся смерті та прославляв її: Зомбі Бой покінчив життя самогубством

Боявся смерті та прославляв її: Зомбі Бой покінчив життя самогубством

Повʼязані теми:

Наступна публікація