Санта Дімопулос розкрила кругленьку суму, яку віддала за пологи у Монако

Санта Дімопулос розкрила кругленьку суму, яку віддала за пологи у Монако

Фото: instagram.com/santadimopulos

Артистка пояснила, чому вирішила народжувати саме у Монте-Карло.

Ексучасниця гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос, яка розповіла про легкі пологи у Монако, цього разу поділилася, скільки заплатила за послуги у госпіталі принцеси Грейс, де на світ з'явилася її донька.

За словами Санти, загалом вони з чоловіком заплатили близко десяти тисяч євро. Дімопулос детально розписала, на що були витрачені ці гроші.

"Ціни: лікар 4000 €, анестезіолог 2000 €. Можна і дешевше, просто я заздалегідь закріпила за собою саме цього фахівця. Лікарня 2700 € (одиночна палата), УЗД близько 200 €, аналізи по 100 €".

Фото: instagram.com/santadimopulos

Також знаменитість зізналася, що спочатку розмірковувала над тим, аби народжувати у Маямі, однак тоді б чоловік зірки не міг би часто бути поряд з нею, оскільки мав роботу у Києві.

"Ми досить довго шукали підходящий будинок на 3,5 місяця і знайшли в Босолей, що в 5 хвилинах їзди від госпіталю принцеси Грейс. Оскільки я боялася стрімких пологів, мій вибір очевидний. У Ніцці (клініка Ленваль) і Монако народжувало багато моїх подруг і абсолютна більшість задоволені своїм вибором", - пояснила Санта.

Нагадаємо, раніше Санта Дімопулос розповіла, як за 15 хвилин народила у Монако. Знаменитість зізналася, що не шкодує про рішення народжувати за кордоном.

Повʼязані теми:

Наступна публікація