Санта Дімопулос запевнила, що "не розбивала" попередню родину свого чоловіка

Санта Дімопулос запевнила, що "не розбивала" попередню родину свого чоловіка

Санта Дімопулос не вважає себе розлучницею / Фото: Світське життя

Зірка поділилася подробицями особистого життя.

Екс-"ВІА-Гра" Санта Дімопулос, яка вийшла заміж за співзасновника мережі спортклубів, не вважає себе розлучницею, йдеться у "Світському житті".

Зірка зазначила, що пишного весілля поки що із коханим Ігорем Кучеренком вони не влаштовували, обмежившись лише спонтанною церемонією розпису.

"Чесно кажучи, це було сюрпризом, як зазвичай. Я цього не очікувала. Ми просто пішли обідати, і так вийшло, що всі люди у ресторані, як виявилося це були "підставні" люди, почали діставати музичні інструменти та грати на них. Я кричала: "Ні! Чому зараз і в такому вигляді?" Та, зрештою, туди привезли майже увесь РАЦС і я сказала "так", - поділилася новоспечена дружина.

Дімопулос заперечила факт того, що вона увела свого нинішнього чоловіка із попередньої родини та "забрала" його від дружини та трьох дітей.

"Ні, я так ствердити не можу. Не може чоловік розлучатися через когось. Чоловік же – не баран, якого можна увести із сім'ї. Я нічого для цього не робила. Більше того, можу сказати, що це – було їхнє із дружиною спільне рішення", - наголосила артистка.

Санта додала, що ладнає із дітьми Ігоря від попереднього шлюбу та не вважає себе переможницею у двобої дружини проти коханки.

"Я не грала в цю гру, і не вважаю, що перемогла. Я кохаю цю людину, ми – щасливі та плануємо повінчатися. Це – зовсім інше", - розповіла Санта.

Зірка запевнила, що із колишньою дружиною Ігоря ніяких "розбірок" в неї не було, а із його старшим сином дівчина навіть дружить.

"Оскільки молодші діти зараз проживають в Америці, ми поки не бачилися, але навесні плануємо познайомитися. Зі старшим сином ми активно переписуємося та дружимо. А щодо колишньої дружини, не думаю, що вона особливо боролася, оскільки, повторюся, рішення розлучитися для них було спільним", - зізналася Дімопулос.

Співачка також розповіла, що із її власним сином Даніелем її чоловік швидко порозумівся: для хлопчика Ігор є близькою людиною, а сама Санта вважає їх однією родиною.

Нагадаємо, Санта Дімопулос показала зворушливі фото із чоловіком-бізнесменом.

Екс-"Віа Гра" Санта Дімопулос несподівано вийшла заміж прямо у ресторані

Екс-"Віа Гра" Санта Дімопулос несподівано вийшла заміж прямо у ресторані

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація