Саша Грей воліє більше не говорити про порно і думає лише про світле майбутнє

Саша Грей воліє більше не говорити про порно і думає лише про світле майбутнє

Сашу Грей вразили біл-борди "на яких жіночки з дуже великими грудьми" / Фото: ТСН.ua

Свої українські гастролі колишня зірка фільмів для дорослих Саша Грей запам'ятає надовго. 

За п'ять днів, які Саша Грей провела в Києві та Одесі, дівчина побачила чимало, йдеться в "ТСН. Особливе".

І те, як українці вміють гуляти, і те, як вони переживають стихійні лиха. І українські дороги, і навіть любов до неї, Саші, аж до фізичного болю.

 Коротка чорна куртка, джинси і тоненький червоний светр – у такому вигляді Саша Грей приїхала до Одеси. На прес-конференцію американка прийшла із валізкою, каже, залишати багаж у готелі - не наважилася.

"Що у валізці? О, багато, багато спідньої білизни, ну, ще вібратор і лубриканти. Жартую, там пара кофтин, пара суконь, і купа баночок-скляночок із косметикою. Ненавиджу ці правила авіаційної безпеки, які забороняють провозити із собою більше трьохсот міліграмів рідин", - поділилася Саша.

Мікрофон 1+1 красуня бере у свої руки і не відпускає до кінця прес-конференції. Попри жарти про білизну і дорослі іграшки, Саша просить не ставити їй запитань про особисте життя, а надто, про її минуле – знімання в порно. Розповідає лише про сьогодення.

"Я прокидаюся зранку і вирішую, хто я сьогодні: діджей, фотомодель, письменниця. Зараз мені подобається грати музику. Однак я не перестаю писати, я навіть перебралася до Парижа, де працюю вже над другою книжкою. Задля цього багато читаю", - розговорилася екс-порнозірка.

Саша каже, що їй подобаються Достоєвський і Пушкін. Щоденники останнього вона саме перечитувала перед приїздом в Україну.

"Пушкін мені здається диваком, якщо не сказати збоченцем. Усі ці історії з його романами, одруженням, кількістю дітей, а найбільше, зі смертю – дуже дивні", - зізналася Саша.

Після 4-годинного виступу в Одесі, Саша попрямувала в аеропорт. У новому образі та в компанії бойфренда зірка слухняно чекала на літак. Рейс постійно відкладали через негоду в Києві. Через 6 годин марного очікування Саша вирішила їхати по землі. І вже в столиці з жахом згадала цю мандрівку.

"Це було як у пост апокаліптичному кіно. Було стільки всього… Я дуже рада, що ми їхали автобусом, а не автомобілем… Якби не наш водій, ми б застрягли десь на півдороги", - згадує Грей.

Дорога вразила порнозірку не лише якістю покриття, а й рекламою харчувальних закладів.

"Я бачила ці біл-борди, на яких жіночки з дуже великими грудьми. Я цього справді не розумію, невже вони хочуть сказати "з'їж мене", - поділилася Саша.

Після прес-конференції у Києві, роботу Саші-діджея побачили лише найзатятіші з її київських фанатів - завадила негода. Стимулювати себе працювати на повну довелося чарочкою.

Нагадаємо, черкаський шанувальник закарбував обличчя Саші Грей на власних сідницях. Хлопець мріяв показати тату популярній зірці порно і йому це вдалося. Побачивши своє зображення на пікантному місці свого шанувальника, Грей дуже розчулилася.  

Наталка Пісня

Порнозірка Саша Грей в захваті від повернення на Батьківщину

Порнозірка Саша Грей в захваті від повернення на Батьківщину

Повʼязані теми:

Наступна публікація