Саундтрек нової турецької драми "Вітер кохання" заспівала виконавиця головної ролі Ебру Шахін

Саундтрек нової турецької драми "Вітер кохання" заспівала виконавиця головної ролі Ебру Шахін

Ебру Шахін / Фото: пресслужба каналу "1+1"

У Туреччині Ебру отримала багато відгуків від телеглядачів щодо свого голосу.

На каналі "1+1" відбулася прем'єра нової турецької мелодрами "Вітер кохання" про почуття, які стали сильнішими за жагу помсти. Серіал буде транслюватися на каналі у будні о 17:10.

Виконавці головних ролей, Акин Акинозю та Ебру Шахін прикрасили обкладинку нового номеру видання "TV-ПАРК". На сторінках журналу чимало цікавих подробиць зі знімань та життя акторів, про які читачі зможуть дізнатися вже з 16 квітня, коли журнал вийде у продаж. Зокрема, актори поділилися враженнями від своїх героїв та знімань.

Ебру Шахін / Фото: пресслужба каналу "1+1"

"Я зрозумів, що навіть найбільші цілі стають не такими бажаними у порівнянні зі справжнім коханням", - такі висновки після знімань у серіалі зробив Акин Акинозю. А Ебру Шахін говорить, що у своїй ролі нарешті знайшла героїню, яка торкнулася її душі.

Акторка Ебру Шахін не тільки має головну роль у серіалі, а й виконує саундтрек. Її пісня має назву Hoşgeldin, що в перекладі з турецької мови значить "ласкаво просимо". Після виходу серіалу на телеекрани в Туреччині Ебру почала отримувати багато відгуків від телеглядачів щодо свого голосу. Акторка говорить, що визнання людьми її вокального таланту робить її щасливою та спонукає розвивати свої здібності.

А от Акин Акинозю був розчулений, коли дізнався, що почуття свого героя через екран зміг донести навіть до дитини:

"Є момент, від якого у мене мурахи по тілу пробігли. Одного разу в соціальних мережах я натрапив на фотографію, на якій була маленька дівчинка, яка стояла біля телевізора і витирала на екрані хусткою мої сльози. Це видовище викликало у мене просто незвичайні емоції".

Акин Акинозю / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Також актори розповіли про улюблені страви, хобі, способи боротьби з негараздами та джерела натхнення. Так, виявилося, що Акин Акинозю – пескетаріанець. Пескетаріанство – це один із трендів здорового харчування. Його прихильники відмовляються від м'яса тварин, натомість вживають багато фруктів, овочів, горіхів, бобових та морепродуктів.

Про що серіал

Події в серіалі розгортаються навколо давньої ворожнечі родин Асланбей та Шадоглу. Міран Асланбей ще в дитинстві втратив своїх батьків, а його бабуся Азізе доклала всіх зусиль, аби метою життя онука стала помста Хазарові Шадоглу, який, за її переконаннями, є вбивцею батьків Мірана. Утілити план помсти чоловік вирішує з допомогою кохання, закохавши в себе красуню Рейян, доньку Хазара. Але він навіть не підозрює, що невдовзі сам до нестями покохає дівчину. На головних героїв чекають складні випробування: двоюрідна сестра Рейян також закохається в Мірана та докладе усіх зусиль, аби завоювати його серце. А за почуття Рейян буде боротися її двоюрідний брат.

Дивіться прем`єрні серії турецької історії "Вітер кохання" у будні о 17:10 на "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація