Сайрус пояснила, чому після розлучення з Гемсвортом розпочала стосунки з дівчиною

Сайрус пояснила, чому після розлучення з Гемсвортом розпочала стосунки з дівчиною

Фото: Getty Images

Співачка влаштувала емоційний онлайн-чат зі своїм бойфрендом.

Популярна американська співачка Майлі Сайрус, яка нещодавно підтвердила новий роман з музикантом Коді Сімсоном, вирішила вперше пояснити захоплення дівчатами.

Так, за повідомленням видання Daily Mail, днями 26-річна зірка влаштувала онлайн-чат зі своїм 22-річним бойфрендом, в ході якого зізналася, що їй не щастило з хлопцями, однак зараз все змінилося.

"Я завжди вважала, що повинна бути геєм, думаючи, що всі хлопці - зло, але це неправда. Виявляється є і хороші люди протилежної статі. У своєму житті я зустріла одного такого, і він зараз тут на зв'язку онлайн", - заявила Сайрус, тим самим завуальовано називаючи ексчоловіка Гемсворта не хорошим чоловіком.

Фото: Associated Press

Із розмови також стало відомо, що Майлі і Коді могли закрутити роман ще чотири роки тому. За словами музиканта вони вперше поцілувалися 2015 року в популярному лос-анджелеському клубі, проте потім Коді швидко виправився.

Фото: instagram.com/mileycyrus

"Найімовірніше це було у тебе вдома", - заявив Сімспсон і Майлі погодилася з ним. 

Цікаво, що саме на початку 2015 року Майлі як раз вперше розійшлася з Ліамом. Тоді в неї був нетривалий роман з моделлю Стелою Максвелл. 

Нагадаємо, про розлучення Майлі і Ліама стало відомо цього літа, після чого співачку заскочили за поцілунками з блогеркою Кейтлін Картер. Дівчата всюди з'являлися разом, але незабаром розійшлися.

Повʼязані теми:

Наступна публікація