Щедрий Джордж Клуні подарував 14 друзям по мільйону доларів

Щедрий Джордж Клуні подарував 14 друзям по мільйону доларів

Джордж Клуні / Фото: East News

Таким чином актор віддячив друзям за їхню підтримку і допомогу у непрості періоди життя.

Голлівудська зірка Джордж Клуні іноді може приємно здивувати своїми вчинками.

Про один з таких розповів давній приятель Клуні Ранд Гербер.

За словами Гербера, 2013 року зірка "12 друзів Оушена" влаштував у себе вдома вечерю, на яку покликав 14 найближчих товаришів. Клуні вирішив дуже щедро віддячити своїм друзям за їхню підтримку та допомогу у непрості періоди його життя.

Після вечері Клуні звернувся до друзів і сказав, що дуже вдячний їм, що вони були поряд, коли він лише приїхав до Лос-Анджелеса, тільки но починав будувати кар’єру і йому навіть не було де ночувати.

Після цього Клуні кожному з 14 друзів роздав дизайнерську валізу, у якій було по одному мільйону доларів. Актор також завбачливо оплатив податки з кожного мільйона, щоб всі отримали суму в повному обсязі, пише Entertainment Tonight.

Джордж Клуні з Рандом Гербером та його дружиною Сінді Кроуфорд / Фото: East News

За словами Гербера, серед близьких друзів Клуні є компанія хлопців, які називають себе "хлопчиками". До цієї компанії друзів входять як забезпечені люди, так і ті, хто часом зазнає фінансових труднощів.

"Джордж подзвонив мені і "хлопчакам" і сказав: "Гей, відзначте 27 вересня 2013 року в своєму календарі. Всі запрошуються до мене на вечерю", - пригадав Гербер.

До слова, він спочатку не хотів брати валізу, однак Клуні сказав, що у такому випадку ніхто не отримає подарунок. Врешті Гербер віддав вміст своєї валізи на благодійність.

Нагадаємо, що днями Джордж Клуні роздав пасажирам літака, в якому летів з дітьми, навушники з шумопоглинанням. Актор проявив турботу та уважність до інших.

Повʼязані теми:

Наступна публікація