"Щось не так в моєму мозку": Леді Гага розповіла про боротьбу з важкою депресією

"Щось не так в моєму мозку": Леді Гага розповіла про боротьбу з важкою депресією

Фото: instagram.com/ladygaga

Співачка зізналась, що у неї клінічна форма депресії.

Популярна співачка Леді Гага розповіла, що вже багато років веде боротьбу з важкою формою депресії.

Днями 33-річна зірка в образі робота прикрасила обкладинку відомого глянцю Paper, в інтерв'ю якому розповіла, що у її мозку щось відбувається не так, як у всіх.

Фото: instagram.com/papermagazine

"Бути щасливим - це не так просто. У мене клінічна депресія. Щось не так з процесами в моєму мозку: гормони радості дофамін і серотонін не працюють так, як треба. Так що, коли хтось говорить мені: "Давай, просто будь щаслива!", Мені хочеться відповісти: "Ось і будь щасливий сам", - зізналася зірка.

Також співачка розповіла, що її новий альбом Chromatica був написаний за часів кризи.

"Це прийшло від думки, що я помру. Я тоді сказала собі: "Я скоро помру, тому ліпше скажу що-небудь важливе". Тепер я слухаю це і знаю, що я збираюся жити", - зауважила зірка.

Тепер вона сподівається, що Chromatica - це те, що "змусить людей радіти навіть у найсумніші моменти", що, на її думку, дуже важливо, оскільки вона постійно бореться з депресією.

Фото: instagram.com/papermagazine

"Я все ще працюю над собою постійно. У мене бувають погані дні, але бувають і хороші", - підсумувала артитстка.

Нагадаємо не так давно матір Леді Гаги Синтія Джерманотта вперше прокоментувала психічне здоров'я дочки. Вона зізналась, що з підліткового віку співачка піддавалася приниженню у школі та почувалася ізольованою від суспільства. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація