Щотижня змінювала номер телефону: Герд зізналась, що після розлучення з Деппом їй погрожували вбивством

Щотижня змінювала номер телефону: Герд зізналась, що після розлучення з Деппом їй погрожували вбивством

Фото: Reuters

Акторка, публічно заявивши про домашнє насильство, випробувала на собі всю силу гніву.

Голлівудська акторка Ембер Герд, яка нещодавно розповіла про отриману психологічну травму після розлучення з Деппом, наразі зізналась, що зіткнулася також  з погрозами вбивства і проблемами з кар'єрою.

У газеті Washington Post з'явився її лист, де вона розповіла про страшні повідомлення і про те, що після своїх звинувачень Деппа у домашньому насильстві, ледь не загубила кар'єру.

"Я пишу це як жінка, якій доводилося щотижня змінювати номер телефону, тому що мені погрожували вбивством. Місяцями я майже не покидала свій будинок. Коли я виходила, мене переслідували дрони з камерами і фотографи", - розповіла 32-річна артистка.

За словами Герд, після розлучення з Деппом друзі попереджали її про можливі проблеми з кар'єрою. Тоді ж вона втратила роль у фільмі, а модний бренд, обличчям якого вона була, розірвав з нею контракт. Проте акторка не уточнила назву стрічки і компанію, з якою співпрацювала.

Фото: Getty Images

Вона також додала, що була в "чорному списку Голлівуду". За словами Ембер, навіть роль у фільмі "Аквамен" була під питанням.

"Усі таблоїди говорили про мене в негативному ключі. І мені здавалося, що моє життя і навіть наявність коштів для існування залежить від нескінченних суджень, які я не можу контролювати", - зазначила зірка.

Нагадаємо, Ембер Герд і Джонні Депп офіційно розлучилися в січні 2017 року. У травні 2016 року акторка повідомила, що чоловік неодноразово бив її, і зажадала видати тимчасовий охоронний ордер, що забороняє Деппу наближатися до неї

Повʼязані теми:

Наступна публікація