Седюку обрали запобіжний захід за оголені сідниці на "Євробаченні-2017"

Седюку обрали запобіжний захід за оголені сідниці на "Євробаченні-2017"

Фото: Reuters

Скандаліста покарали за його дії.

За голі сідниці Седюка під час виступу Джамали у прямому ефірі "Євробачення-2017" суддя обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання пранкера.

Таке рішення озвучили наприкінці засідання над Віталієм Седюком у Дніпровському суді Києва.

Ця ухвала оскарженню не підлягає. Після розгляду справи та своєрідної прес-конференції скандаліста суддя зачитав свою ухвалу: обрати для Седюка .

Йому присудили здати закордонний паспорт та на 60 діб обмежили пересування. При цьому правопорушник має постійно перебувати під контролем поліції. 

Віталію підкреслили, що в разі невиконання зобов'язання до нього може бути застосований більш жорсткий запобіжний захід

"За клопотанням київської місцевої прокуратури №4 Дніпровським райсудом столиці пранкеру В. Седюку обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Також суд поклав на підозрюваного обов'язки з'являтися на виклик до органу досудового слідства, здати на зберігання документи на виїзд за кордон, повідомляти про зміну місця проживання тощо.

Якщо підозрюваний не виконуватиме покладені на нього обов'язки, це може стати підставою для зміни йому запобіжного заходу, зазначив суддя", - повідомила прес-секретар прокуратури Надія Максимець.

Як відбувалося судове засідання у справі Седюка можна побачити у відео від ТСН.ua.

Також вона пояснила, чому саме такий вид запобіжного заходу обрали для пранкера-скандаліста.

"Санкція ч.1 ст 296 КК України не передбачає покарання у вигляді позбавлення волі. У такому разі, застосувати щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою не виявляється за можливе, бо не передбачено законодавством", - підкреслила Надія.

Перед початком судового засідання Віталій Седюк втік від журналістів, відмовившись давати будь-які коментарі. Втім, на запитання судді хлопець відповідав вже розгорнуто. Зокрема, Віталій зазначив: ці витівки із оголенням є його творчістю, котрою він пишається.

Зауважимо, що це вже не перша скандальна витівка одіозного пранкера. Віталій Седюк встиг продемонструвати свій "талант" із Мадонною у 2011 році, Віллом Смітом у 2012-му, а в 2013 році він навіть намагався отримати нагороду Grammy замість співачки Адель. 

Нагадаємо, голі сідниці Віталія Седюка в ефірі "Євробачення-2017" прокоментував навіть Петро Порошенко під час своєї прес-конференції із журналістами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація